Categories
E-NOTICIES.COM

Sánchez evita desmentir agressions d’immigrants

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha evitat desmentir les agressions per part d’immigrants a diferents ciutadans denunciades pel líder de Vox, Santiago Abascal, durant la sessió de control al Congrés.

Abascal ha retret a Sánchez, en primer lloc, la seva trobada amb el Govern català “on la moneda de canvi és la sobirania d’Espanya”. En segon lloc ha enumerat suposades agressions per part d’immigrants que el govern espanyol, al seu parer, ha silenciat. Sánchez ha obviat aquest segon tema i ha centrat la seva resposta en el primer.

“No els hem sentit ni una paraula de la manada magribí que va violar una nena a Formentera. No els hem sentit ni una paraula de la noia que es va quedar sense dents a molt pocs carrers d’aquí atacada per uns menes”, ha dit Abascal.

“No els hem sentit ni una paraula de l’home de Palència atacat per un magribí perquè estava menjant un entrepà de pernil. No els hem sentit ni una paraula del jove de Melilla, musulmà i gai, agredit per un altre magribí per ser gai. No els hem sentit res, quan les víctimes no serveixen per demonitzar Vox vostès callen “, ha afegit.

Sánchez ha fet servir tres minuts de resposta per retreure a Vox que s’oposi al diàleg amb el Govern o a la comissió d’Igualtat, però ha evitat fer cap referència a aquestes suposades agressions.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *