Categories
beteve.cat

Salut descarta, per ara, vacunar els alumnes als instituts

(ACN) El Departament de Salut ha descartat, per ara, vacunar als instituts els alumnes que encara no estiguin protegits contra el virus de la covid-19. Finalment, la mesura d’apropar la vacunció als centres educatius aquest setembre s’ha descartat pel bon ritme d’administració del vaccí en aquests grups d’edat. Inicialment, el departament s’havia plantejat anar a vacunar als centres de secundària que tinguessin uns índex més baixos.

“Ara mateix aquesta mesura no està sobre la taula, si bé de manera periòdica es van analitzant les xifres per àrees i, si més endavant es considera que pot ajudar en algun territori concret, es valorarà”, ha afirmat la responsable dels programes intersectorials de Salut Pública en la infància i l’adolescència, Laia Asso.

La vacunació dels adolescents entre 12 i 15 anys va començar a principis d’agost.

Es podrà consultar quin alumnes i professors estan immunitzats

Els centres educatius podran consultar des de divendres a l’aplicació Traçacovid quins alumnes i professionals estan immunitzats i quins no, bé sigui perquè tenen la pauta completa de vacunació o han passat la covid-19 en els darrers sis mesos.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *