Categories
E-NOTICIES.COM

Salut ‘defensa’ el botellot

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, s’ha reafirmat en la seva decisió de no reobrir els locals d’oci nocturn. “No és que hi hagi la voluntat de no reobrir”, ha dit, tot i matisar també que no sempre es compleixen les mesures.

Argimon ha negat que els botellots siguin un focus de contagis: “no els hem de relacionar amb la pandèmia perquè fa molts anys que n’hi ha”, ha defensat en declaracions a TV3.

“Quan vam tenir l’oci nocturn obert, recordo alguns titulars de ‘Malgrat estar obert, els botellots continuen”, ha remarcat Argimon, afegint que “segurament, les persones que fan botellot no són les que fan ús de l’oci nocturn”

El diputat de Ciutadans (Cs), Joan Garcia, ha demanat al govern de la Generalitat que permeti “l’obertura immediata de l’oci nocturn” en ser un dels sectors més “castigats” per la crisi del Covid-19.

Garcia considera que “ja no hi ha més excuses” i que l’executiu català hauria de “deixar de donar-los llargues i prendre una decisió definitiva sobre aquest tema”.

El diputat de Cs ha explicat que “el sector de l’oci nocturn porta mesos preparant els protocols d’obertura”, que són “la solució per als problemes d’ordre públic nocturn” que s’estan veient últimament després de les festes de Gràcia o de Sants. Per això, ha reclamat que s’implementin les mesures preparades pel sector.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

A %d bloguers els agrada això: