Categories
ELNACIONAL.CAT

Rosalía, fotos amb amiga: els fans, impactats, omplen la xarxa de símbols de foc

Algú dubta encara, a aquestes alçades de la pel·lícula, que Rosalía és una diva, una icona absoluta, una ídol de masses en el món de la música? Si encara queda algun incrèdul, només cal que doni una volta per les xarxes socials de la cantant de Sant Esteve Sesrovires per quedar convençut del tot.

Perquè l’autora d’El mal querer és tan estimada i seguida per legions de fans que cada nova publicació, cada nova foto que penja a les xarxes, corre com la pólvora i esdevé viral, tothom la comenta i genera un allau de reaccions. I la darrera imatge no podia ser menys.

La paella de Rosalía / @rosalia.vt

Rosalía porta un temps esvalotant més del compte el personal. Primer, mostrant una paella feta quan va tornar a casa o la darrera adquisició que es va comprar (o li van regalar), una bossa de mà daurada amb una protuberància fàl·lica sobresortint imperiosa. Després, d’incògnit a l’aeroport, com una presència fantasmagòrica, però que no va escapar als ulls dels milions de seguidors que té. O també, amb una companya de fatigues, una amiga íntima, l’estilista Laura Vandall, passejant pels carrers com dues gotes d’aigua, amb colors llampants i el mateix look, a crits de “¿Somos gemelitas? ¡Uy, se me sale un pecho!”

Rosalía i la bossa de mà que es va esgotar ràpidament / @rosalia.vt

Rosalía, d’incògnit a l’aeroport / @rosalia.vt

Rosalía i una amiga, xou al carrer / @rosalia.vt

 Ara no hi ha hagut frases a càmera de “se me sale un pecho”, però per no perdre els bons costums, la cantant catalana ha tornat a generar moltíssims elogis i comentaris per unes imatges on precisament també apareix amb ulleres fosques al costat d’una altra amiga pels carrers de la ciutat.

Una noia que pot fer-li ombra a la catalana pel que fa a ungles llargues i acolorides, i que llueix també una perruca d’un blau cridaner, a joc amb les seves ulleres no menys cridaneres i la seva bossa de mà i un vestit a quadres que no deixa indiferent.

Al seu costat, la deessa del Baix Llobregat, amb una senzilla samarreta blanca de tirants que no tapa el melic i uns pantalons florejats de color vermell senzillament ESPECTACULARS.

Rosalía, espectaculars fotos amb una amiga / @rosalia.vt

Una imatge on alguns fans han quedat amb els ulls com a taronges, i que ha provocat una reacció a l’uníson, on gairebé tothom ha fet el mateix: posar moltes emoticones del foc que crema, de la foguera a xarxes que ha generat veure aquestes imatges de Rosalía i la seva amiga:

Instagram crema… Que es preparin quan Rosalía tregui un nou disc… No hi haurà suficient aigua per apagar-lo.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *