Ricard Ustrell feliç a Menorca amb la parella, Gemma: seran pares a la tardor

Ricard Ustrell i el seu equip estan d’enhorabona, per moltes raons. La primera és professional. El seu programa Planta baixa a TV3 ha renovat per una tercera temporada com va avançar en exclusiva EN Blau. TV3 entra en la lluita dels magazines de migdia i la guerra amb Al rojo vivo de La Sexta té ara un altre contrincant, El programa de Ana Rosa. A l’equip d’Ustrell els assetgen per les dues bandes: la frívola i la informativa.

Malgrat guanyar o perdre d’audiència contra Telecinco o La Sexta, o contra tots dos, Planta baixa segueix una temporada més. Ustrell gaudeix de la confiança de la CCMA. Té molt a celebrar.

Ricard Ustrell, TV3

El programa enguany canvia de col·laboradors, farà més crònica negra, fitxa cares del FAQS com el periodista Miquel Sabe, una bona tria, i aposta per temes socials propis.  Amb aquestes eines intentarà fer-se amb el difícil lideratge del migdia televisiu. 

TV3 informa que renova Ustrell per tota la temporada fins el juliol de 2021. El que rep la seva productora és públic: 3,3 milions. Al programa, lògicament, estan satisfets i ho han celebrat plegats de vacances a Menorca navegant amb una llanxa. La cúpula de la productora La Manchester: Ustrell, la mà dreta, Guillem Cabra, que té el carnet i el timó, i a proa descansen Ustrell i la seva productora des del temps de Catalunya Ràdio, Gemma Tarragó. És la seva parella.

Instagram @encanalies

Un dels secrets de l’èxit del primer FAQS, el de l’octubre de 2017, va ser la titànica feina de producció de l’equip d’Ustrell, que va aconseguir els millors convidats en el millor moment, històric per Catalunya. I tot havent de produir alhora els dos dies d’El suplement de Catalunya Ràdio. Van durar quatre mesos a FAQS però recordats.

Gemma Tarragó és la cap de producció de La Manchester però és a punt d’agafar la baixa. Segons ha pogut saber EN Blau, Ricard Ustrell i Gemma Tarragó seran pares a la tardor. A la foto no s’aprecia però Gemma Tarragó està embarassada del seu primer fill. Naixerà al setembre-octubre. Ricard Ustrell té 30 anys.

Ricard Ustrell i Gemma Tarragó, Instagram/ Catalunya Ràdio/ TV3

Estan d’enhorabona: tercera temporada d’un programa diari, criticat però consolidat, i primera criatura. Els que han de ser pares primerencs a la tardor li desitgen felicitat. Felicitats.

—–

L’Instagram d’Ustrell ensenya imatges de mar i busseig a Menorca però abans ha compartit a les xarxes socials, “Carregant piles…“, una fotografia de maduresa, més profunda. 

Perfil d’Instagram de Ricard Ustrell

Recupera forces que la temporada promet“, “Molt aire parisenc a la foto“, “És necessari carregar forces per començar amb energia la pròxima temporada” o “Ben fet“. Aquests són alguns dels comentaris que l’hi han fet arribar.

És estiu, no hi ha programes, tothom més relaxat i toquen notícies amables. Els que seran pares comparteixen destí. 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *