Categories
E-NOTICIES.COM

Reverència de Pedro Sánchez als Mossos

El president del govern espanyol. Pedro Sánchez, ja ha arribat al Palau de la Generalitat, on l’esperava el president català, Pere Aragonès, i una formació d’honor dels Mossos d’Esquadra, davant dels quals s’ha reveranciat.

És la segona vegada que a Pedro Sánchez el rep una formació d’honor del cos de la policia autonòmica. La primera va ser quan va visitar el Palau de la Generalitat per reunir-se amb l’aleshores president, Quim Torra.

Sánchez ja va advertir ahir que “si volem avançar en la taula de diàleg, entenc que haurem de començar a parlar d’aquelles coses en què estem més a prop, perquè si només es pot parlar d’autodeterminació i d’amnistia, això és un diàleg, això és una negociació, o és una imposició?”.

“Després del que ha passat avui crec que tots tenim clar, tots aquells que creiem de debò en el diàleg, que el diàleg serà llarg i que, per tant, per evitar frustracions, no ens posem termini. El que ha passat en aquests últims 10 anys no ho resoldrem en 2 anys, ni en 3 ni en 4”, va sentenciar.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *