Categories
ELNACIONAL.CAT

Resposta brutal de Rufián, empetitint un famós cantant espanyol pro-Colón

Al seu perfil de Twitter, el cantant Pitingo es defineix com a “Español hasta la médula”, i hi adjunta una bandereta espanyola per si no ens havia quedat prou clar. El que li hagués faltat afegir és una marcada tendència a la bilis dretanosa amb tuf de ranci que es va respirar ahir diumenge a la Plaça de Colón de Madrid.

Pitingo / @pitingo

Probablement l’intèrpret de la versió aflamencada de Killing me softly with his song també hi era allà, al costat de les banderes amb l’aguilucho i darrera d’uns hiperventilats Ayuso, Abascal, Casado o Arrimadas. Probablement era un dels que protestaven contra els indults i dels que es veuen en la foto que Gabriel Rufián ha batejat de la manera més brillant possible. Ningú com ell ha dit tant amb tan poc. Una simple paraula ha estat suficient:

Meravellós. Ha dit més Rufían en 9 lletres que Pitingo en tota la seva discografia. Un Pitingo que s’ha donat per al·ludit i que ha saltat de mala manera amb el repetit argument d’alguna foto del portaveu d’ERC amb Arnaldo Otegi. Una imatge on Pitingo s’ha fet l’íntegre i on ha respost Rufián amb un atac d’espanyolitat amb tuf de Barón Dandy: “Rufián llama a la manifestación pacífica, manifestación emociónate y ejemplar en la plaza de Colón. Yo no voy a insultarle pues ETA foto, perdón, quise decir ESTA FOTO LO DICE TODO. VIVA ESPAÑA Y LA GENTE BUENA”… 

La resposta de Rufián a l’ocurrent Pitingo? Per a emmarcar. Una d’aquelles respostes que couen, que empetiteixen qui aparentment, l’únic que vol és que l’aplaudeixi la seva claca i fer-se el milhomes. Una resposta que haurà deixat Pitingo encara més rabiós que quan va llegir narcosala. I la prova és que Pitingo ha continuat buscant notorietat a costa de Rufián, fins que el polític el torna a ensorrar amb tres paraules i un sobrenom. Un Piti que ho ha seguit intentant sense èxit:

 

Rufián sí que ha anat matant suaument Pitingo, però no amb una cançó, sinó amb una senzilla paraula: narcosala.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *