Categories
E-NOTICIES.COM

Repàs dels Comuns al Govern

El diputat dels Comuns al Parlament, David Cid, s’ha mostrat crític amb la gestió de la Generalitat en la cinquena onada de la pandèmia “cal que governin no només que opinin” ha expressat Cid al Parlament. A més, el diputat ha recordat al president Pere Aragonès els “cinc errors” que ha comès el seu govern amb el covid.

Pels Comuns aquests “errors” han estat: “L’atenció primària” on “falten professionals”, “una desescalada massa ràpida”, “anades i vingudes” -referint-se a la petició del Govern a l’Estat de la retirada de mascaretes i el posterior canvi d’opinió-, els “macrofestivals” i la “pèrdua de capacitat de rastreig”.

“Tenim el rècord de contagis a Catalunya a nivell europeu, l’atenció primària fa setmana que està col·lapsada, s’ha perdut la capacitat de rastreig, el 40% dels contactes estrets no fan la quarantena i el departament de Salut calcula que la setmana que ve arribarem a 500 pacients a l’UCI”, ha manifestat el diputat David Cid.

Aragonès ha dit que “assumeixo tota l’autocrítica necessària” tot i que ha volgut justificar que la situació actual “no era previsible en aquell moment en què es va produir”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *