Reconeixen Leo Messi comprant al supermercat amb pinta de guiri. Foto mai vista

Leo Messi sempre és capaç de sorprendre. A cada partit té l’habilitat de crear una nova jugada mai vista, que mai no ha fet ell ni, òbviament, cap altre jugador del món. Per això és el millor de la Història. Perquè brilla sempre. Però també té la capacitat de sorprendre fora dels camps de joc.

És el futbolista més ben pagat del Planeta. Però a diferència de Cristiano Ronaldo, superb, Messi és un home humil, sense estridències. En un món on els multimilionaris s’ho fan fer tot, Messi fa una gest inèdit: va al supermercat. Ho ha fet durant la seva estada de vacances a Miami.  Allà està fent el guiri fent-se fotos amb  hotels en forma de guitarra.

Leo Messi a Miami, Instagram

A Catalunya no pot fer ell la compra al súper perquè el coneix el 100% de la població. Ni a un basar xinès perdut de Gavà s’escaparia de ser reconegut, assetjat i fotografiat. Però aquestes vacances a Miami l’han relaxat.

És un lloc on encara queda un percentatge de gent que no saben qui és o que no el reconeixerien. Per això fa la compra a un supermercat a Florida. La foto és meravellosa, per nova, pel look de Messi com un turista i perquè demostra que en qualsevol lloc del món reconeixerien l’astre argentí:

Leo Messi al supermercat, twitter

La foto ho té tot, sembla un basar xinès però és un Walgreens, la segona cadena nord-americana en el sector de la farmàcia, salut i benestar. Com un Clarel. Hi venen de tot. A la foto Messi surt al costat d’ulleres de sol barates, galledes i pales infantils de platja i tuppers.

Un senyor de barba el reconeix i s’hi fa una foto i una altra persona que s’ho mira de lluny al passadís fa una foto de la foto. Messi reconegut fins i tot tapat amb mascareta a una mena de Lidl americà. Els tatuatges, els ulls, la mida… és impossible que passi desapercebut.

La cadena de súpers ho llueix orgullosa fent broma: “Normalment no permetem cabres a les nostres botigues, però podem fer una excepció”. Alguns anglòfils coneixen Messi amb el nom de cabra, goat en anglès, perquè és el joc de paraules amb l’acrònim G.O.A.T: greatest of all time, el més gran de tots els temps. I a whatsapp o twitter quan parlen de Messi hi posen l’emoticona de la cabra.

Messi la cabra, twitter

Recullen el guant d’un client que penja la foto dient “Messi a Walgreens … Si mai algú digués això i no hi hagués cap foto, ningú el creuria“. És cert, Messi no va als súpers catalans però a Florida necessitava un producte de drogueria.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *