Ramos, amb unes canyelleres en les quals aixeca la Champions… amb el PSG!

Sergio Ramos ha presentat aquest dimecres per les seves xarxes socials les canyelleres amb les quals començarà la seva etapa al París Saint-Germain i, com és habitual en l’excapità del Reial Madrid, el tema ja ha fet viral. I és que l’estampat de les canyelleres, un fotomuntatge, sembla surrealista.

Sergio Ramos, de Napoleón Bonaparte

En total, Sergio Ramos ha presentat 3 parells de canyelleres diferents, 6 peces pròpies d’un museu.

En els muntatges apareixen les típiques fotos familiars, amb la seva dona i els seus fills, o de la seva presentació amb el PSG, per donar pas a un muntatge en el qual Ramos aixeca la Champions League, però en el qual s’ha substituït amb Photoshop la samarreta del Reial Madrid per una del PSG, club que no ha guanyat la màxima competició continental en tota la seva història.

I el surrealisme no acaba aquí, ja que també es canvia l’escut del París Saint-Germain per escriure ‘Paris Sergio Ramos’, per rematar-ho amb un muntatge en el qual apareix Sergio Ramos vestit de militar francès d’època, com si es tractés de Napoleó Bonaparte en persona. No hi ha dubte que a París no s’avorriran amb el seu nou fitxatge.

Com era d’esperar, les xarxes han tret fum. “Quina imaginació té sergio amb tots aquests muntatges. aixecant la champions amb el psg?”, escriu un usuari. “Que ignorant és, com sent capità d’Espanya pot posar-se com a militar francès d’època… No té ni idea d’història”, afegeix un altre. “No sé si és pitjor que Varane vulgui cobrar 12 de nets al Madrid o que Ramos jugui amb unes canyelleres on surt aixecant una UCL amb el PSG”.

Pochettino haurà de continuar esperant per poder fer debutar Sergio Ramos / @PSG

Ramos continua sense poder debutar amb el PSG

Mentrestant, l’afició del PSG haurà de continuar esperant per veure el debut de Sergio Ramos, ja que després de perdre’s els amistosos contra el Le Mans i el Chambly, el central de Camas tampoc no podrà vestir-se de curt aquest dimecres contra l’Ausburgo.

Malgrat que a París asseguren que Sergio Ramos està a prop de poder debutar, el cert és que Mauricio Pochettino ha hagut de deixar-lo fora de la convocatòria en no estar encara llest per saltar al terreny de joc.

Alaba, Florentino Pérez i Ancelotti / Reial Madrid

Alaba, presentat com a jugador del Reial Madrid

Aquest dimecres el Reial Madrid ha presentat el que serà el substitut de Sergio Ramos, l’austríac David Alaba, que arriba al club blanc amb la carta de llibertat.

Alaba, de fet, ha acceptat lluir el mític 4 de Sergio Ramos. “Vaig parlar amb el club sobre això i em van oferir aquest número. No hi havia cap altre gran número disponible. Sé el que significa aquest i és un honor portar-lo. També és una cosa que em motiva molt. És un número que representa fortalesa i lideratge. Vull donar-ho tot”.

 

Imatge principal: Sergio Ramos, durant la seva presentació com a jugador del PSG / @SergioRamos

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *