“Rafael Casanova va lluitar per Espanya”

El regidor del PP a Barcelona, Josep Bou, ha afirmat que Rafael Casanova, “es va trobar embrancat entre una lluita dinàstica, i ell va lluitar per un rei per Espanya. No era ni catalanista, ni nacionalista ni separatista”.

Bou ha manifestat, en una entrevista amb Xavier Rius, que “el nacionalisme ha fet una fallida enorme”. “Es xiulen més entre ells per aquesta gran frustració que hi ha. Perquè clar, la falsa expectativa al final crea frustració”, ha dit en referència als xiulets contra Junqueras.

El PP no ha assistit als actes oficials de la Diada, Bou sí que ho ha fet aquest matí a l’ofrena floral a Rafael Casanova. “Jo vinc aquí com català i com català he de dir que això és una festa de part, és una festa nacionalista”, ha declarat.

Bou ha confirmat que es tornarà a presentar a les eleccions per l’alcaldia de la capital catalana. “Jo vaig dir una frase i la seguiré dient sempre. Jo no seré a un lloc per perdre el temps, si crec que puc fer una bona tasca em mantindré aquí”, ha explicat.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *