Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

RACó MUSICAL: Neix el Tagafest, un festival amb 12 hores de música i grups de proximitat

El pròxim 24 de juliol arriba el Tagafest, el festival de música del Tagamanent, que celebrarà la primera edició el 24 de juliol a Ca l’Agustí, a la Calma, dins la festa major del municipi.

El nou festival ha nascut amb la voluntat de mostrar la gran oferta musical de la comarca amb la promoció d’artistes amb propostes pròpies o versions, i amb “la ferma voluntat d’ajudar en la recuperació del sector cultura i apropar, de nou, el públic a la cultura en un espai ampli i segur, en plena natura”. Tots els concerts es faran en escenaris situats al voltant de la masia de Ca l’Agustí.

El Festival oferirà més de 12 hores de música amb 10 propostes musicals repartides en dos escenaris. Hi haurà representats diferents estils musicals amb segell de Km0, des del folk del garriguenc Marçal Ramon, premi Enderrock 2020, fins a la rúmbia d’un altre músic de la Garriga, Joan Garriga, fundació de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, i actualment compartint escenari amb el Mariatxi Galàctic.

El públic també podrà gaudir de la proposta pop amb tocs de jazz del garriguenc Albert Freixas, del soul rock dels Murris, de la intimitat de Tracy Sirés, del rock amb tocs americans de Ricky Gil, les versions divertides d’Els Imbècils, el combo de l’escola de música Happy People, els històrics Mistics de la Garriga i la nova fornada de funk amb Lola & The Rhinos.

L’oferta musical es complementarà amb l’oferta gastronòmica a través de diferents opcions, com els food trucks i una mostra de cuina VO, Cuineres Cuiners Slow Food Catalunya Km0, acompanyat d’un servei de begudes habilitat per Moritz.

Aquesta primera edició del festival és fruit de l’esforç i del treball de l’Ajuntament de Tagamanent, juntament amb diferents artistes, voluntaris culturals de la Vall del Congost, del Montseny, d’Osona i del Vallès Oriental.

El preu de les entrades és de 20 euros per accedir al festival, amb un descompte per als veïns de la vila (15 euros); 15 euros l’accés a la zona Camper i 5 euros per l’accés a la zona d’acampada, que s’obrirà a partir de les 19 del divendres 23 de juliol.

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *