RACó CULTURA POPULAR: Àmplia oferta formativa per celebrar el desè aniversari del JotaCampus

Amb l’objectiu que els alumnes puguin escollir els tallers que més els hi interessen, el Centre d’Interpretació de la Jota de les Terres de l’Ebre ha preparat tallers diaris i no seqüenciats. Com és habitual, els tallers incidiran en la triple dimensió de la jota (melodia, cant i dansa). Les estades, que s’emmarquen en la Xarxa de Campus de Cultura Popular, també comptaran amb els concerts de Cati Plana i Puig, que presentaran Tretze vares, i de Duo Deno, a càrrec de Xavi Lozano i Eliseo Parra.

Els quatre músics també impartiran alguns dels setze tallers programats, juntament amb Josep Garcia, Francesc Tomàs Panxito, Sergi Trenzano, Josep Bertomeu Tolet, Anna Bastida, Sergi Molina i Alicia Olivares. En la sessió de cloenda, el Jotacampus també brindarà un homenatge a Jordi Fàbregas, referent de la música tradicional catalana en les darreres dècades. A més, el programa també contempla activitats que escapen de l’àmbit de la jota, com una vetllada per conèixer les llegendes del Delta, i un campionat de bitlles per posar fi a les jornades.

El Jotacampus 2021 se celebra quan fa dos mesos que s’ha acabat el 2n Congrés de la Jota als territoris de parla catalana. Dues ofertes complementàries –una pràctica, l’altra teòrica– per dinamitzar una de les danses més genuïnes de Catalunya. Us podeu inscriure en els tallers a través d’aquest enllaç.

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *