RAC1 també prescindeix de Rahola

RAC1 ha prescindit de Pila Rahola com a tertuliana, després de l’enfrontament que la periodista va mantenir amb el Grup Godó -propietari de l’emissora- arran del seu acomiadament com a columnista de La Vanguardia.

Rahola s’havia convertit en una de les veus més representatives de la tertúlia d’El món a RAC1 dels dilluns, programa presentat per Jordi Basté. L’emissora, però, ha decidit prescindir dels seus serveis i ha apostat per cares noves com l’exlíder de Podem, Pablo Iglesias o l’exdirectora de TV3, Mònica Terribas, que han acompanyat un altre habitual, Màrius Carol.

La periodista va ser acomiadada mesos enrere de La Vanguardia, on havia començat a escriure el 2007. Rahola va explicar que des de la marxa de José Antich com a director la seva situació al diari sempre ha estat “molt difícil”.

També va tractar el director del mitjà, Jordi Juan, de covard, va afirmar que la capçalera de Godó l’havia volgut “censurar” en multitud d’ocasions i va considerar “deplorable” el paper del diari amb la “causa general contra Catalunya” de l’Estat.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *