Qui portarà el 10 de Messi contra el Getafe? El Barça resol la incògnita

El Barça rep aquesta tarda el Getafe per jugar el partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Santander, l’últim abans de l’aturada pels compromisos internacionals. Més enllà de seguir veient les bones actuacions de Memphis i Frenkie De Jong, esperant que Griezmann agafi un rol de líder, o amb la incògnita de com funcionarà una parella de centrals sense Piqué ni Eric Garcia, un dels dubtes que ja s’ha resolt aquest matí és sobre l’hereu del dorsal número 10, propietat fins la temporada passada de Leo Messi.

El Barça resol els dubtes que va generar ahir

El Barça va augmentar tots els dubtes ahir, quan va publicar la llista de futbolistes convocats sense dorsal, al contrari del què fan normalment, on els noms dels futbolistes van acompanyats dels números que lluiran a les samarretes. A més, la tornada de Coutinho a una convocatòria va disparar els rumors sobre si el brasiler seria el nou 10, però avui el Barça sí que ha publicat la llista amb dorsals i ha deixat clar que, de moment, el 10 de Messi no té propietari.

Aquesta és la llista completa dels jugadors convocats pel Barça-Getafe d’aquesta tarda / FC Barcelona

Philippe Coutinho, en cas que jugui, ho farà amb el número 14, el mateix que va fer servir en els 12 partits de lliga que va poder jugar la temporada passada abans de trencar-se el menisc. Aquest número 14 és el que tenia assignat el davanter albanès Rey Manaj en els dos primers partits, tot i que no va acabar jugant en cap dels dos.

El número 10, reservat per Ansu Fati?

Manaj, que possiblement acabi sortint del Barça en busca de minuts en una primera divisió europea (podria anar al Mallorca), portarà el 17 en el partit d’avui. Un dorsal que, en teoria, estava reservat per Ansu Fati, quan el jove futbolista tornés a una convocatòria un cop recuperat del tot. 

Ansu Fati ja s’entrena amb els seus companys / FCB

Ara, caldrà veure, si Rey Manaj acaba marxant, si Ansu Fati segueix amb el 17, o pel contrari, assumeix directament l’enorme pressió i responsabilitat d’heretar el 10. De moment, és impossible tenir una resposta a això, i caldrà esperar als pròxims dies o setmanes.

El Barça, obligat a guanyar el Getafe

Jugui qui jugui, i amb els números que siguin, el que ha de fer el Barça és guanyar. També tornen a una convocatòria, a més de Coutinho, Miralem Pjanic i Samuel Umtiti, els dos futbolistes a qui el Barça ha intentat trobar una sortida amb més insistència, i Óscar Mingueza, que després de tornar dels Jocs Olímpics, on va acabar lesionat, pot tenir els primers minuts de la temporada.

Umtiti es queda al Barça i torna a una convocatòria / FCB

Amb l’Atlètic de Madrid guanyant-ho tot, i amb el Madrid, que en tres partits fora de casa ha sumat 7 punts, el Barça no pot permetre’s el luxe d’arribar lleugerament despenjat a l’aturada per seleccions. Una victòria avui, permetria encarar aquestes dues setmanes sense lliga amb més tranquil·litat, i esperar amb els braços un Pedri que està de vacances i un Ansu Fati en la recta final de la seva recuperació.

 

Imatge principal: De moment, ningú s’ha atrevit a ser l’hereu del 10 de Leo Messi al Barça / Montse Giralt

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *