Categories
beteve.cat

Queixes dels taxistes per la presència de rates a la zona d’espera de l’aeroport | VÍDEO

Els taxistes estan farts del mal estat en què es troben les instal·lacions de la zona d’espera de la T1 i la T2. Es tracta d’un espai situat a uns dos quilòmetres de l’aeroport, on els taxis han d’esperar per recollir passatgers a les zones d’arribada. L’associació Elite Taxi denuncia que fa un temps hi van aparèixer rates i diu que Aena els té “totalment abandonats”.

Afirma, a més, que l’espai està molt brut i que no hi ha cap bar o local on puguin menjar o beure. Afegeixen que les màquines de venda automàtica que hi ha instal·lades són velles i no funcionen.

@aena se llena la boca de inversiones multimillonarias mientras tiene a los trabajadores que dan servicio en el aeropuerto como ratas.

Son muchos años con un maltrato sistemático y unas condiciones sanitarias deplorables. Sois ESCORIA y estáis acabando con nuestra paciencia pic.twitter.com/HiBjUkzgir

— Elite Taxi Barcelona (@Elite_TaxiBcn) September 12, 2021

Modificació de la protesta del 28 de setembre

Els taxistes tenen previst sortir al carrer el proper 28 de setembre per protestar en contra de “l’aliança europea entre les plataformes Free Now i Uber”. El punt de trobada de la manifestació són les Torres Venecianes, a la plaça d’Espanya, a les nou del matí. Ara, però, es plantegen modificar el recorregut de la marxa i sortir des de l’aeroport.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *