Categories
E-NOTICIES.COM

Puigneró fa una proposta sobre el Prat sense informar-ne Aragonès

El futur de l’aeroport de Barcelona ha tornat a dividir ERC i Junts. El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, insisteix en l’ampliació del Prat i ja hauria buscat una alternativa, segons apunta La Vanguardia. Tot i això, la portaveu d’ERC, Marta Vilalta, va assegurar aquest dilluns, posteriorment a la informació publicada per La Vanguardia, que “no hi ha cap proposta alternativa per ampliar l’aeroport”.

En la seva nova proposta, Puigneró, pretenia ampliar la pista del Prat cap a l’oest sense afectar la llacuna de la Ricarda. El vicepresident ha manifestat en diverses ocasions que vol convertir el Prat en un hub internacional.

Segons La Vanguardia, la proposta estava pensada per “presentar-la en els propers dies i tractar així de reobrir la negociació”, però els seus socis al Govern han tancat la porta aquest mateix dilluns. Vilalta ha afirmat que l’ampliació “ha d’anar acompanyada de la preservació del territori, de la gestió de l’aeroport, i del consens del territori i dels principals actors socials i econòmics”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *