PSOE: parlar amb llengua de serp

En aquest vídeo hi ha només unes mostres de les grans promeses, dels grans discursos fets pel PSOE que els fets estan desmuntant.

La qüestió no és només que es pugui estar manipulant i enganyant a la ciutadania. La pregunta que podria fer-se és: té ara mateix prou majoria el PSOE per poder complir les seves promeses? Si la resposta és afirmativa, per què no ho fa?

I el que és més greu encara: com seria Espanya si el PSOE complís la seva paraula sobre la monarquia, sobre el referèndum d’autodeterminació, sobre la llei mordassa, o si prengués mesures contra els abusos policials i la justícia polititzada?

De les seves promeses incomplertes ens deuen una Espanya, almenys federal, sense mordasses per a la llibertat d’expressió, sense presó per fer un referèndum, amb plens drets per a les persones trans, amb una reforma laboral i un augment del salari mínim fins als 1.200 euros. Aquesta és l’Espanya que ens van prometre.

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *