Categories
ELNACIONAL.CAT

Primeres fotos de la cara de Letícia sense mascareta: Eyre revela què s’ha fet

La reina Letícia ha tornat de les vacances secretes que sempre aprofita per passar per xapa i pintura: una punxadeta aquí, unes vitamines allà, àcid hialurònic o bótox. La mascareta que la reina porta per la Covid en llocs tancats i també en llocs oberts li serveix per dissimular els canvis.

Però aquest dimarts ha hagut de treure-se-la per un brindis d’Estat amb el president de Xile. Letícia apareixia així en l’acte oficial:

Letícia al sopar d’Estat GTRES

El gest inèdit de la reina bevent alcohol, o fent-ho veure com a gest d’educació cosa que no feia fins ara, ha estat notícia. Però veure-li la cara és encara més nou. Fa mesos que l’amagava. En tots els actes oficials o de vacances va emmascarada, a Marivent o a l’aeroport acomiadant Elionor. Fins ara que la veiem amb la cara nova.

Pilar Eyre aprofita per explicar tot el que té previst Zarzuela per la reentré de Letícia. Què s’ha fet i què vol fer-se amb el look.

Letícia bevent xampany, Casa Reial

Eyre ha tingut accés a les enquestes secretes de Zarzuela que donen a la reina millor nota. Ho publica al seu imprescindible blog a Lecturas: Letícia està pujant de nota mentre el marit i els sogres cauen: “Letizia es el activo más potente de la Casa Real, como demuestran las encuestas que se realizan de puertas para adentro y que no se dan a conocer públicamente”.

Només Elionor li pot fer ombra, però ara la princesa serà fora de la Unió Europea dos llarguíssims anys, a Gal·les. Letícia serà, en tots els sentits, la Reina.

Letícia en el sopar d’Estat, GTRES

Escriu Eyre què pensen fer a Casa Reial per millorar-ne la imatge: “Letizia va a jubilar la modestia en el vestir, propia de tiempos duros, apostando por una imagen más ilusionante. De reina, con trajes de diseñadores españoles, tan necesitados de proyección. Letizia ha decidido responder enriquecer su armario con nuevos modelos y espectaculares vestidos de fiesta.

También veremos desaparecer esas canas que marcaron tendencia, pero que ahora, que se quiere trasmitir optimismo y esperanza, ya no tienen razón de ser, y un rostro terso y rejuvenecido que nos asombrará en cuanto se quite la mascarilla”. Dit i fet, Letícia llegeix Lecturas, fora mascareta i cara operada al descobert:

Letícia sense mascareta i operada, Casa Reial

Casa Reial és qui difon les úniques imatges de la reina sense màscara, dins de Palau en un sopar on la premsa no tenia accés. Letícia ha mantingut la protecció facial en actes a l’aire lliure però els consellers de Zarzuela li diuen que al contrari: que llueixi la pell estirada de la cara com un sofà nou.

Torna el tint al cabell, tornen les injeccions a la cara, tornen els vestits de festa nous. Torna l’alegria, acaba la institutriu malcarada. Enterra la senyoreta Rottenmeier que porta dins.

Ja que no parla, com a mínim que surti bé a les fotos. Salvem Letícia. 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *