Categories
E-NOTICIES.COM

Primera prova de foc del Govern

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat que demanarà a la justícia un toc de queda entre la 1 i les 6 de la matinada en els 158 municipis amb més de 5.000 habitants i que els últims set dies han registrat una incidència igual o superior als 400 casos per 100.000 habitants.

Aragonès ha defensat que “ho fem per responsabilitat”. “És una mesura necessària i és clau per frenar la tensió sobre l’assistència sanitària i sobre el personal sanitari i per evitar haver de prendre restriccions majors amb un impacte més gran a nivell sosial, emocional i econòmic”, ha remarcat.

Aragonès ha comparegut després de la reunió de la comissió delegada de seguiment de la Covid, que ha tingut lloc aquesta tarda, presidida pel mateix Aragonès i amb els consellers d’Interior, Joan Ignasi Elena, i de Salut, Josep Maria Argimon.

El toc de queda l’haurà d’aprovar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Fins ara, el TSJC ha avalat la resta de restriccions. Aquest dimecres al matí ha autoritzat les mesures anunciades dilluns pel Govern.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: