Categories
ELNACIONAL.CAT

Primark transforma el vestit favorit de la Reina Letizia en un nou ‘top vendes’

Ja sabem que a Espanya tot el que està relacionat amb la casa Reial té una repercussió considerable. I la Reina Letizia no és una excepció d’això, evidentment. Més enllà del seu paper com Reina, sempre és molt comentat tot allò que vesteix, ja que és un referent per a moltes dones espanyoles, que la veuen com un exemple a seguir per diferents motius.

En el que es refereix a la moda, ja hem vist en diferents ocasions que la Reina és una apassionada de l’animal print, destacant els estampats de serp. El vestit amb l’esmentat estampat amb què vam veure la Reina fa pocs dies, ha servit a Primark per inspirar-se i crear una brusa, que per 11 euros ens farà apropar-nos a l’estil de la Reina d’Espanya. La dona de Felip VI confia gairebé sempre en marques ‘low cost’ per crear els seus ‘looks’. Les seves preferides són Mango i Zara. A més, també dona suport a firmes de nova creació al nostre país. De vegades combina aquestes peces amb algunes de més exclusives, com les de la firma Carolina Herrera. Sempre està encertada amb els seus estils i és considera la dona de la reialesa més ben vestida a nivell internacional. Tot el que porta la Reina Letizia s’esgota l’endemà. Per aquesta raó, entenem que Primark hagi decidit versionar una de les seves peces.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Una publicació compartida de Royal fashion and news (@teatimewithroyals)

La brusa de Primark és tot un èxit per la seva semblança amb la de la Reina Letizia

La brusa ens ajudarà en la nostra tornada a la normalitat durant aquest mes de setembre, ja que la seva comoditat és una cosa que busquem per a aquesta època de l’any, alhora que ens donarà aquest toc d’elegància al què tampoc volem renunciar mai, i molt menys durant aquestes properes setmanes en què encara lluim la morenor a la pell. A més, el disseny ens ajudarà també si volem optar per un estil més professional en la feina o en qualsevol àmbit que ens moguem.

S’aproxima l’època de canvi d’armari a les nostres llars, i si encara no tens aquesta brusa, que et pot salvar més d’un look, no dubtis a fer-te amb ella, perquè estem segurs que no te’n penediràs.

Brusa de Primark d’animal print (11 euros)

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *