Categories
ELNACIONAL.CAT

Primark té la millor alternativa al retoc més sol·licitat en el cirurgià plàstic per 10 euros

“Quiròfan” és una paraula que no a totes ens atreu, fins i tot quan parlem d’una operació de cirurgia plàstica. Moltes dones que volen sentir-se més a gust amb el seu pit, no volen o no poden passar per una sala d’operacions, per la raó que sigui.

El truc perfecte de Primark amb què sentir-nos més atractives

Tanmateix, no voler passar per una sala d’operacions no ha d’anar renyit amb una millora de la imatge del pit per a cadascuna de nosaltres. I això mateix pensen des de Primark. Cada vegada hi ha més trucs per sentir-se bé amb una de mateixa i segura, sense necessitat d’haver de desemborsar importants quantitats de diners i sense deixar de ser qui som. La cadena irlandesa té un truc que t’encantarà. Es tracta d’un Pack de 3 sostenidors push-up talles A-D, amb els que per tan sols 10€ podrem notar una millora és la forma del nostre pit. Gràcies al seu efecte push-up.

Amb tirants ajustables i amb uns coixins integrats per a un efecte push-up, el sostenidor aixeca i separa el pit, sempre podent ajustar-se en funció de cada pit, i amb una copa 100% polièster.

A més, atesa la seva adaptació a qualsevol pit i figura en general, aquest sostenidor que ens porta Primark no entén d’edats. Un sostenidor push-up de fet, té la capacitat d’oferir una ajuda a aquells pits que amb el pas del temps es tornen menys ferms. per tant, aporten una aparença rejovenidora a qualsevol escot i en qualsevol ocasió.

En resum, una opció molt a tenir en compte si el que busquem és sentir-nos més a gust amb el nostre pit sense necessitat de gastar molts diners ni de passar per un centre d’estètica.

 

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *