Primark rescata el texà més venut en els anys 90 a Espanya: nova tendència per 21 euros

Per més que la moda avanci i es creïn peces decididament noves, sempre seran presents els corrents d’èpoques passades. Els que confeccionen peces i els que es vesteixen d’acord a les tendències enyoren tornar a aquesta fantasia. I com es deixa de banda la comoditat i simplicitat dels noranta? Moltes marques saben que, si es continuen inspirant en aquestes obres d’art, el públic ho celebrarà. Així és com Primark rescata el texà més venut en els anys 90 a Espanya. T’agradaria tornar enrere?

Mentre l’època dels anys 80 va ser una desfilada de color, de tonalitats fluor i molta brillantor, els 90 no. En aquests anys, predominava el gust per les bandes de rock, rap i les sèries de comèdia a la televisió. Per tant, la roba reflectia una mica de rebel·lia i sensualitat. Les noies podien utilitzar un eslip dress un dia, i al següent una caçadora oversize amb samarreta. I, si hi havia un himne tèxtil, aquest era el denim. Per tant, l’objectiu de Primark amb el texà noventero era tornar als usuaris una mica d’aquesta realitat, ja que és un element infal·lible.

El texà dels noranta de Primark que totes haurien de tenir

I com és el texà que accelerarà el cor i desencadenarà la creativitat de moltes? Es tracta d’uns pantalons flare de tret alt, que s’ajusta a la cintura i és de color blau. El camal comença el seu eixamplament gairebé a mig camí, encara que el baix dels pantalons no és massa ample. A això se li sumen els trencats decoratius, la qual cosa li dona un aspecte encara més grunge. Aquesta obra d’art se n’anirà ràpidament de Primark, perquè té un preu 21 euros i és el més afalagador que existeix per a una figura.

Els pantalons de moda a Primark

Al seu torn, aquest tipus de texà és especial per evidenciar revolts, accentuar el darrere i allargar les cames. Com no és ajustat, no deixa que els malucs es notin massa i resulta molt còmode per al dia a dia. De quina forma el pots utilitzar? Sigues audaç, hi ha nombrosos estils. Amb plataformes, botins, blazer, tops, samarretes amples, bruses amb mànigues abullonadas, entre d’altres.

El cert és que Primark rescata el texà més venut en els anys 90 a Espanya i té la nostra gratitud per tota la vida.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *