Categories
beteve.cat

Previsió del temps per a dimarts, 20 de juliol: calor intensa i una mica més de xafogor

La previsió del temps per a dimarts torna a anunciar calor intensa, ambient plenament canicular. La temperatura es mantindrà estable o recularà molt lleugerament a la part baixa de la ciutat. El termòmetre tocarà sostre de cara a dijous.

Matí: cel ras i una mica més de xafogor

El cel clar tornarà a ser el protagonista de la jornada, sobretot al matí. El dia es llevarà amb ambient molt càlid (mínima d’entre 23 i 25 graus a Barcelona) i predomini del sol. La sensació de xafogor s’accentuarà respecte d’ahir.

Tarda: marinada moderada i calor canicular

La marinada bufarà moderada novament a partir del migdia, amb ratxes que podran superar els 40 km/h arran de mar. La temperatura tornarà a superar els 30 ºC al litoral i s’acostarà als 34 o 35 ºC en algun punt del prelitoral. A Barcelona s’espera una màxima d’entre 30 i 33 ºC.

Avançada la tarda arribaran núvols prims des de l’oest, les restes de les tempestes previstes cap a la Ibèrica i el massís dels Ports.

El termòmetre tocarà sostre de cara a dijous

La calor ens acompanyarà al llarg de la setmana. Es preveu que la temperatura toqui sostre de cara a dijous a Barcelona a causa del vent de garbí. La màxima serà similar a la de dilluns o lleugerament més alta en alguns punts.

El termòmetre tendirà a anar perdent posicions a partir del cap de setmana.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *