Categories
beteve.cat

Previsió del temps per a dijous, 9 de setembre del 2021: bastants núvols, tronades i xàfecs irregulars

Aquest dijous els ruixats faran acte de presència a moltes comarques i a Barcelona ciutat, tot i que no serà una pluja continuada i persistent durant tot el dia.

Regió metropolitana: ruixats freqüents i alguna tempesta localment forta

La pluja que ha començat per l’àmbit marítim durant el matí es podria anar estenent amb el pas de les hores, de forma irregular, per la serralada Litoral, fins als Vallesos i el Barcelonès.

Al llarg del migdia i tarda, els xàfecs més probables i forts tendiran a localitzar-se al prelitoral, tot i que se’n podran formar de nous també en alguns trams de la costa.

Temperatura en descens, amb valors màxims que no assoliran els 30 ºC.

Catalunya: inestabilitat acusada, amb ruixats força generals

Els paraigües també seran necessaris en un 80 % del territori català aquest dijous. Els xàfecs començaran durant el matí a les comarques de Girona i punts del sud de la Costa Brava. Al migdia s’estendran cap al litoral central, el prelitoral, l’interior… i se’n formaran a la tarda als Pirineus i els Prepirineus. A banda, també hi haurà xàfecs a les Terres de l’Ebre.

Es mantindran una mica més al marge la zona més fonda de ponent i alguns trams de la Costa Daurada.

Xàfecs, tronades i menys calor

L’avanç de previsió ens marca un ambient insegur i inestable durant els pròxims dies. Els ruixats que es formin al prelitoral, al Vallès i al Montseny podran acabar espetegant a la ciutat de Barcelona a les tardes. A mesura que avancin els dies, la xafogor afluixarà i la calor serà menys notòria.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *