Categories
beteve.cat

Previsió del temps per a dijous, 22 de juliol: el termòmetre tocarà sostre

La previsió del temps de dijous anuncia un nou flaix de calor. El termòmetre pujarà respecte a dimecres i podrà arribar a fregar els 35 graus als barris de muntanya de Barcelona. El termòmetre quedarà més contingut a prop del mar. A partir de divendres baixarà la temperatura.

Matí: cel ras i vent abans del migdia

Després d’una nit càlida, similar a les anteriors, dijous s’ha llevat amb el cel ras i sensació de xafogor marcada.

A mig matí començarà a bufar el vent de garbí, entre feble i moderat. El vent, més eixut i reescalfat, dispararà a l’alça la temperatura amb celeritat.

Tarda: el termòmetre tocarà sostre

Al llarg de la tarda tocarà sostre el termòmetre.

A Barcelona es fregaran els 35 graus a la part alta i a Collserola. Cap al Vallès la màxima es podrà emplaçar entre els 37 i els 38 ºC a causa del vent reescalfat de garbí, el qual podrà assolir ratxes de més de 40 km/h en alguns indrets.

El vent s’encalmarà de cara al vespre.

Lenta normalització del termòmetre a partir de divendres

La temperatura començarà a baixar divendres a causa del gir del vent cap a marina. El descens serà lleuger i s’accentuarà la sensació de xafogor. Cap de setmana enterbolit, sobretot diumenge, i menys calorós.

El termòmetre es normalitzarà de cara a dilluns i s’accentuarà la inestabilitat. Entre dilluns i dimarts els xàfecs i tronades podrien acostar-se al litoral.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *