Categories
beteve.cat

Previsió del temps per a demà, 1 de setembre: temps insegur a primeres hores

La previsió del temps per a dimecres continua parlant-nos de certa inestabilitat. Entre la matinada i primera hora del dia es podria escapar algun xàfec de poca estona.

Matí: més tapat de bon matí

Entre la nit i primera hora de la jornada no es descarten alguns xàfecs breus en sectors del litoral, sobretot del sud de Barcelona. A mig matí s’obriran grans clarianes. El termòmetre assenyalarà registres similars als de dimarts.

Tarda: cel enterbolit i calor molt moderada

Tarda força estable, només amb nuvolades gruixudes cap a les muntanyes del prelitoral. A la resta es mantindrà el cel enterbolit a causa del pas de bandes de núvols alts i mitgencs. Calor moderada, màxima similar a la de dimarts.

El vent de llevant es farà notar amb ratxes que podran superar els 40 km/h. S’espera cert tràngol marítim, onades de més de mig metre d’altura.

Dijous més inestable

L’aproximació d’un embossament d’aire fred en altura farà que dijous sigui un dia més inestable. S’escaparan xàfecs irregulars al llarg del dia, sobretot a primera hora del dia i avançada la tarda. La pluja podrà arribar a Barcelona i el litoral.

El temps es mantindrà indefinit i relativament insegur els pròxims dies.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *