Categories
ELNACIONAL.CAT

Presentador top de Telecinco es passa a la competència: furt a ‘Mask Singer’

La segona temporada de ‘Mask Singerés a punt de finalitzar. No ha aconseguit l’èxit i la repercussió de la primera edició, tot i que ho han intentat. La nòmina de famosos emmascarats era ambiciosa. I sí, molt fatxa, la veritat. Entre concursants oficials i convidades, ha estat un càsting ple de VIPS de primera divisió. Això sí: la majoria van ser reclutats en plena manifestació de Colón. Els exemples més paradigmàtics: Isabel Preysler, Pepe Reina, Esperanza Aguirre, Ainhoa Arteta. També hem vist desfilar a Josep Pedrerol, a una cosina del rei Felip com María Zurita o a estrelles internacionals de la música com la Spice Girl Mel B o La Toya Jackson, germana del difunt Michael, el polèmic rei del Pop. ‘Casi ná‘. 

La darrera emissió, en la que es disputava la segona semifinal, també ens va regalar una sorpresa notable. De fet, era l’ingredient extra que mancava a la recepta, i que l’any passat va protagonitzar Terelu Campos​: el furt entre cadenes rivals. En aquesta ocasió, ha estat un home. Molt de dretes. Presentador de Telecinco, i presumpte cantant. Anava camuflat en una disfressa de cocodril, i cantava en anglès. Des de AC/DC a One Direction. Més pistes? Un dels seus hits és “No debí enamorarme de tu madre“. Fins aquí que podem llegir…

“Cocodril’ cantant AC/DC a ‘Mask Singer’ / Antena 3

Pepe Reina a ‘Mask Singer’ / Antena 3

Esperanza Aguirre a ‘Mask Singer’ / Antena 3

Efectivament, es tracta de Norberto Juan Ortiz Osborne. Sí, en Bertín. Un dels professionals més ben pagats de Mediaset, on fa el Mi casa es la tuya’. I molt, però que molt espanyolista, de la dreta més dretana. “¿Andestá el jamón?” és una de les seves frases favorites, i el programa, un no parar de col·legues ideològics. Osborne no es casa amb ningú (de fet, s’acaba de divorciar de Fabiola Martínez) i encara menys amb Paolo Vasile. Ha creuat el carrer i s’ha anat a una de les apostes estrella de la competència, amb la que somiaven fer la guitza a ‘Supervivientes‘. Telecinco, però, ha mantingut una actitud agressiva i ha aturat el cop. Però la traïció de veure en Bertín en prime time al canal de l’enemic segur que ha fet tremolar les parets dels despatxos del grup audiovisual. Ho diem pels crits, és clar. No té contracte de cadena com d’altres, però vaja.

Les reaccions dels tuitaires són molt eloqüents a l’hora d’analitzar tot el que va passar sobre l’escenari del xou d’Arturo Valls. Els espectadors al·lucinen i es peten de riure fent les seves interpretacions personals.

¡ALUCINANTE! Tras Cocodrilo se escondía… ¡Bertín Osborne (@BertinOsborne)! 🐊 ¿Lo habías descubierto?

Tras sorprendernos en cada gala, ahora toca decirle: «Hasta la vista…» 🎶😉

Directo ▶️ https://t.co/jJvK0OchRs #MaskSingerSemifinal pic.twitter.com/spTiGK7Zoz

— Mask Singer (@MaskSingerA3) July 21, 2021

Bertín Osborne a ‘Mask Singer’ / Antena 3

Reaccions a aparició de Bertín Osborne a ‘Mask Singer’ / Twitter

S’anuncien canvis a Mediaset: a partir d’ara, els contractes inclouran una clàusula molt estricta: prohibit donar la nota i fer l’indi, o el cocodril, a casa del veí. De no ser així, “és motiu de cesse“, que diria en Núñez. 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *