Categories
ELNACIONAL.CAT

Preciós comiat de Quim Masferrer: això fa en marxar del teatre a Barcelona

Una de les moltes virtuts de Quim Masferrer és la seva enorme empatia amb les persones que coneix per tots els racons de Catalunya. Empatia, saber escoltar, tenir una enorme bonhomia i mostrar-se càlid i agraït, no només amb els veïns i espectadors, sinó també amb aquells que l’acompanyen en el seu dia a dia i fan possible la seva feina, ja sigui al capdavant d’El Foraster de TV3 o amb els seus espectacles teatrals Bona gent Moltes gràcies.

Quim Masferrer a l’obra ‘Bona gent’ / www.quimmasferrer.cat

L’actor i presentador de Sant Feliu de Buixalleu, mentre els espectadors esperen amb candaletes una nova temporada del seu programa on visita racons meravellosos, i gent encara més meravellosa, de la geografia catalana, ho aprofita per seguir fent el que més li agrada: emocionar el públic i emocionar-se ell mateix amb les funcions teatrals que defensa moltes nits damunt dels escenaris de Catalunya.

A Masferrer l’omple com poques coses en el món, pujar allà dalt i fer riure, pensar, commoure els espectadors que el van a veure al teatre. Per això, sempre que s’acomiada d’alguna plaça on hi ha estat unes quantes nits, se li posa un nus a la gola. Li passava quan era jove i començava en això del teatre i li continua passant ara (afortunadament), acabats de fer 50 anys celebrant-ho al restaurant de la família.

Quim Masferrer a l’obra ‘Bona gent’ / www.quimmasferrer.cat

Masferrer ha estat uns dies actuant a l’emblemàtic Teatre Coliseum de la Gran Via de Barcelona. Però ha arribat l’hora d’abaixar el teló i marxar cap a d’altres escenaris amb el seu Bona gent. Moment de fer, literalment, la maleta, i marxar per la porta gran a d’altres destinacions del territori català. Ell mateix acaba de penjar un vídeo on mostra com ha estat el seu comiat de la capital catalana, i el que queda clar veient les imatges és que tot el que es diu d’ell, es queda curt.

Perquè en les imatges es veu com Masferrer, maleta en mà, es va acomiadant un per un del personal que ha treballat colze a colze amb ell aquests dies i que ha fet possible que tot anés com la seda en les funcions al teatre Coliseum. 

Gràcies Barcelona!
Fins aviat! pic.twitter.com/9AegiA91lx

— Quim Masferrer (@QuimMasferrer) July 19, 2021

Barcelona ja és història. Però que no estiguin tristos els seus fans. Poden seguir-lo gaudint per tot el territori. Apuntin les pròximes cites per passar una bona estona en una platea: 22 de juliol, Hostalets de Pierola; 23 de juliol, Sant Jaume dels Domenys; 24 de juliol, Jorba; 25 de juliol, Puigverd de Lleida; 30 de juliol, Vilanova i la Geltrú; 31 de juliol, Alella; 1 d’agost, Sant Pere de Riudebitlles i 7 d’agost, Cunit. Els veïns d’aquestes localitats ja es poden anar preparant per sentir allò de Sou moooolt bona gent!… Com ell.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *