Categories
E-NOTICIES.COM

Pols a ERC

Junts es nega a canviar els seus integrants per la mesa de diàleg amb el Govern espanyol. El secretari general del partit, Jordi Sànchez, ha defensat la proposta de Junts i ha anunciat que no modificaran la seva proposta. “Estem en un conflicte de país i no entre governs, per això la nostra delegació”, ha justificat.

Jordi Sánchez ha manifestat que “seria una mala praxi cedir a les exigències del govern espanyol”. “Aquest vet representa per a nosaltres la convicció que per la part espanyola falla la voluntat i les condicions per abordar el diàleg”, ha afegit.

Els noms proposats per Junts eren el vicepresident del govern, Jordi Puigneró; el secretari general i el vicepresident del partit, Jordi Sànchez i Jordi Turull, i la portaveu al Congrés, Míriam Nogueras. Pere Aragonès no ha acceptat la delegació proposada per Junts, justificant que s’havia parlat i acordat que es tracta d’una negociació de govern a govern.

La part de l’acord d’investidura referent a la composició de la delegació deia:”La delegació catalana en el Procés de Negociació serà escollida per consens i nomenada pel Govern, amb la voluntat que representi la pluralitat del projecte independentista i té la voluntat de representar i defensi els grans consensos a favor de l’Autodeterminació i l’Amnistia de la majoria del 80% de la ciutadania”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *