Categories
ELNACIONAL.CAT

Piqué i Shakira de vacances de súper luxe: foto espectacular de Milan i Sasha

Quan una persona té la família de guapos que té Shakira, amb Gerard, Milan i Sasha Piqué, el normal seria omplir l’Instagram de fotos familiars. El problema és que Shakira és una de les millors artistes del món i ha de compartir Instagram amb la seva música.

Els seus 70 milions de followers estaven amb la mosca rere l’orella perquè durant les vacances la colombiana no ha penjat fotos familiars per no revelar on eren. Només una tuitaire va revelar que els primers dies van ser a Guipúscoa entrenant per fer surf en unes instal·lacions d’onades artificials.

Ara es tanca el cercle: era l’entrenament per anar a un destí amb onades naturals: el Carib, i més concretament l’exclusiu arxipèlag de les Bahames. Ho revela la cantant amb una foto preciosa:

Milan i Sasha d’esquenes amb amics, Instagram

La foto és d’un grup de nens entre els quals hi ha Milan (el morenet) i Sasha (el rosset) Piqué Mebarak. Són a bord d’una llanxa o iot amb un decorat de fons molt especial i caribenc, les típiques cases de rics a les Bahames. Luxe i ostentació per qui s’ho pot permetre. Després d’un any de pandèmia, s’agraeix.

Shakira escriu “My boys with friends in the Bahamas. Blue Lagoon”. Els meus fills amb amics a les Bahames. Fa públic que són a l’illa Blue Lagoon situada a 3 milles de Nassau. Un racó exclusiu només a l’abast dels més rics del Planeta.

Instagram de Piqué i Shakira

Es descobreix que la foto misteriosa de Shakira i Piqué que va penjar el central del Barça era actual, de vacances al Carib. Sense filtres ni maquillatge, no els cal. Estan relaxats i bronzejats. La família té tirada per destins de luxe amb aigües cristal·lines.

Blue Lagoon a Instagram

El passat mes d’agost de 2020, en plena pandèmia, van refugiar-se a un resort de luxe a les Illes Maldives, a l’altra banda de món a l’Oceà Índic. Van compartir imatges envejables d’unes platges idíl·liques. Un horitzó de color blau amb el qual Piqué i Shakira van caure rendits. 

Piqué, Shakira i els fills a les Maldives. Instagram 

La colombiana agraïa l’atenció rebuda aquests dies a l’exclusivíssim resort, el Waldorf Astoria Maldives, a Itaafushi Island, a l’atol de Malé Sud. Un cinc estrelles ple de viles individuals que tenen uns preus que superen els 1.200 euros la nit.

Un complex ple de restaurants, spa o centres de busseig per gaudir de les parets de corall de l’aigua. Enguany han repetit però al Carib. Més a prop de Colòmbia. Shakira tira cap a casa seva, però més al nord i més car.

—-

Sasha i Milan són dues criatures que han crescut davant dels culers. El jugador i la cantant no tenen problema en mostrar la canalla sense pixelar, com fan els reis o Sergio Ramos. I així mostren al món que el gran, Milan Piqué, és igual a sa mare i el petit Sasha és una versió mini de l’estrella del Barça. El petit ha crescut. Aquesta és una foto de fa pocs dies a Euskadi. Sasha és el del mig:

Sasha a Euskai, Instagram

Sasha ha fet l’estirada, està altíssim i guapo fins a dir prou, un mini-Gerard. Al multimilionari Instagram de Shakira, de 70 milions de followers, hi apareix el no-tan-petit Sasha, descalç i en un entrenament de surf, entre dos amics. La colombiana escriu: “Sasha con sus amigos y profes Kai y Hans después de su primera lección de surf” i celebra el Dia Mundial dels Oceans. Semblen tres germans Piqué, rossos i guapos.  

Piqué i els seus fills, GTRES

El germà gran Milan és pastat a Shakira.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *