Piqué destrossa el Chiringuito per no publicar els àudios de Florentino

El terratrèmol que s’ha produït al Reial Madrid per la publicació dels àudios de Florentino Pérez està ocupant hores de televisió, de ràdio i moltes línies als diaris, escrits i digitals. Però hi ha un petit reducte dins el món de la comunicació que segueix impassible i sense dir-ne una paraula: el Chiringuito de Mega, i Gerard Piqué els ha volgut recordar.

El programa dirigit per Josep Pedrerol no ha publicat cap dels àudios que han vist la llum gràcies a El Confidencial. De fet, Sandra Díaz, la veu de l’espectador al programa, va ser l’encarregada de dir que no es parlaria del tema en el programa.

Sandra Díaz va explicar que al Chiringuito no es parlaria dels àudios de Florentino

“Al Chiringuito no s’emetrà cap conversa de l’àmbit privat”

“Una sèrie de missatges, sobre un tema en concret del qual no en parlarem. Que la gent sàpiga que els estem veient, estan arribant però no en parlarem, perquè al Chiringuito no s’emetrà cap conversa que forma part de l’àmbit privat, així que no en parlarem”, deia Sandra Díaz sobre els àudios.

Sorprèn, però, perquè sí que s’havien emès converses de l’àmbit privat amb anterioritat. Per exemple, quan es van filtrar uns àudios del ‘Cholo’ Simeone parlant de Messi i la selecció argentina, o quan es van fer eco d’uns arxius de veu que comprometien a Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol.

Ahir, Gerard Piqué va voler dir la seva. Va agafar el seu mòbil, va obrir Twitter i va fer una sèrie de piulades responent a publicacions del Chiringuito, criticant que no fessin cap referència als àudios.

Una sèrie de quatre tuits, tots sobre les gravacions de Florentino, que posava el dit a la llaga i criticava l’autocensura d’El Chiringuito, que, a més, va ser el programa que va utilitzar Florentino Pérez per presentar públicament la fallida Superlliga Europea.

“Figo és un fill de p*** i Guti, un subnormal”

Aquest matí El Confidencial ha fet pública la setena entrega del serial dels àudios de Florentino Pérez. Uns àudios que dirigeixen els insults del president del Madrid cap a dos exjugadors: Figo i José María Gutiérrez “Guti“. Sobre el portuguès, Florentino diu que era un jugador tòxic dins el vestuari el Madrid. “Figo és qui fot al vestuari. Ha sigut un fill de p*** com Raúl. Els dos més dolents han sigut Figo i Raúl.”, deia Florentino, que també ha criticat, i molt, a Guti, en uns àudios de 2012, amb Guti ja retirat.

“Guti és un ‘jeta’ que està com una cabra. El seu pitjor enemic és ell mateix. Ja li està bé a la SER, per voler contractar un subnormal. És un subnormal. I la Cope igual. Els deixarà tirats, no hi anirà.”, criticava Florentino sobre l’entrada de Guti als mitjans.

 

Imatge principal: Piqué, somrient amb la nova equipació del Barça / FC Barcelona

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *