Persecució entre Encamp i Canillo d’un vehicle amb tres ocupants ‘fora de sí’

Un Volkswagen Golf matriculat al Principat ha protagonitzat aquesta tarda una ‘cursa’ que sortosament no ha tingut gaire recorregut. La policia ha rebut una alerta per la qual era conscient que tres joves en un estat gens recomanable per conduir, almenys a priori, ‘perjudicats’ o ‘fora de sí’, segons alguns testimonis, havien agafat un vehicle a Encamp. S’ha parat un control al qual el turisme i els seus ocupants han fet cas omís i això ha obligat els agents a protagonitzar una persecució.

El vehicle havia sortit d’un dels aparcaments del centre d’Encamp. Després de saltar-se el control, els ocupants del vehicle han decidit, d’entrada i lluny d’acoquinar-se, pitjar més fort el pedal i agafar la carretera general enllà direcció Canillo. Cometent diverses imprudències més enllà de circular amb una velocitat per sobre de l’autoritzada, el vehicle sortosament ha pogut ser aturat a l’altura de Meritxell. Tot i que el cotxe s’ha trobat algun vehicle de cara al qual ha obligat a fer alguna maniobra d’evasió, no hauria causat ensurts greus. L’incident ha passat al tomb de les 8 de la tarda.

Sia com vulgui, i davant l’actitud mostrada pel conductor fent cas omís a la primera ordre d’atur que se li havia donat dins d’Encamp mateix, i sabent que almenys aquest jove ja seria conegut del servei de l’ordre i tindria antecedents relacionats amb els estupefaents, se l’ha controlat i se l’ha traslladat al despatx central de l’Obac per fer-li les proves pertinents. Les fonts consultades han explicat que tot indicava que s’acabaria formalitzant la detenció, com a mínim, del conductor. S’estava pendent si les analítiques confirmaven que conduïa sota la influència de l’alcohol o, fins i tot, d’altres substàncies prohibides. Més encara vistos els antecedents del controlat.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *