Categories
E-NOTICIES.COM

Pedro Sánchez cedeix

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha confirmat que assistirà a la mesa de diàleg, en una entrevista a TVE. “Aniré. Lideraré aquesta delegació de Govern d’Espanya. Espero que avancem en aquesta línia de diàleg i de retrobament”, ha declarat.

Sánchez ha dit que la taula de diàleg es reunirà “probablement dimecres”. Amb aquestes afirmacions, Sánchez ha aclarit les dues majors incògnites que rodejaven la reunió entre el Govern català i el Govern espanyol, la data de la trobada i la pròpia presència de Sánchez.

El president del Govern espanyol ha tornat a descartar la celebració d’un referendum. “El referèndum no és que estigui fora de la Constitució, és que no és el que necessita Catalunya en aquests moments”. “Un demòcrata dins de la Constitució no té cap problema en apel·lar a el vot, però serà a través de l’acord, no la ruptura”, ha afegit.

Sánchez també ha volgut enviar un missatge a la delegació del Govern català. “Si ens anem a un debat de màxims el diàleg durarà poc”, ha manifestat durant l’entrevista. “Apostem per avançar en el que ens uneix”, ha declarat.

El president espanyol ha manifestat que “tant de bo” s’acabi ampliant l’aeroport del Prat. “Les grans inversions exigeixen de grans consensos”, ha justificat. “Aquest Govern espanyol és un Govern compromès amb la lluita contra el canvi climàtic, tota acció comptarà amb el vistiplau de declaracions d’impacte ambiental”, ha declarat.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *