Categories
ELNACIONAL.CAT

Parfois té una bossa que sembla feta per enginyers de la NASA: nova moda a Espanya

A l’ésser humà sempre li ha causat fascinació el món de l’estrelles, allò d’arribar a planetes diferents i com han de ser els éssers que viuen fora del nostre planeta si n’hi ha. De fet, sembla que en els últims temps, amb l’auge de viatges espacials comandats per milionaris sense objectius a la terra sembla que s’ha posat de moda el look astronauta.

Parfois no ha volgut ser menys i ha aprofitat la tirada per treure una bossa amb una clara inspiració en els viatges especials i que podria haver estat dissenyada per qualsevol astronauta.

La bossa embuatada de Parfois ha sorprès tothom per aquest format esmorteït i amb un color platejat (o també està en blau elèctric) que sembla inspirat en els vestits que els astronautes porten a l’espai exterior.

Bossa embuatada

Aquesta bossa que és entre les novetats del catàleg de Parfois per a aquesta temporada de tardor-hivern té unes dimensions reduïdes ja que mesura 20x20x20 i té un preu igualment reduït ja que ho podem trobar per 18 euros a les botigues de la marca portuguesa.

Aquest pràctic complement és ideal per a qualsevol situació ja que gràcies a la seva bandolera de niló amb tancament de solapa amb sivella es pot manipular molt fàcilment, a més posseeix una nansa ajustable i fins i tot una butxaca exterior amb cremallera per a les coses que vulguem portar més a mà.

Parfois contra Desigual?

Les seves dues versions (blau elèctric i platejat) donen una gran sèrie d’oportunitats per combinar aquesta bossa amb pràcticament qualsevol roba que es vulgui utilitzar. El recomanat per la mateixa Parfois és utilitzar uns jeans texans, unes sabatilles d’estil esportiu i un jersei i es tindrà un look que farà furor en qualsevol ambient.

Parfois ha tornat a enlluernes als seus clients amb una proposta atrevida i arriscada que sembla dissenyada per posar a prova l’originalitat dels seus usuaris. I és que Parfois sembla disposada a fer-li la competència a Desigual quant a originalitat en les seves propostes de vestir. Aquesta bossa digna d’un astronaute és només una mostra més de la valentia de la marca portuguesa.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *