Categories
ELNACIONAL.CAT

Parfois recupera una moda dels anys 90 a Espanya per a la seva nova bossa shopper

Per a molts, el que ens van deixar les modes i tendències dels 90 és millor oblidar-ho per sempre. Des d’aquests típics pentinats voluminosos fins a les muscleres. Tanmateix, hi ha detalls que moltes marques han recuperat en els últims temps i que estan arrasant entre consumidors i consumidores. Ja ho diuen: les modes sempre tornen. I és igual si van ser millors o pitjors.

En aquest sentit, és habitual veure com moltes firmes de moda com Zara, Mango i companyia recorren a detalls com els pantalons de tir alt. Aquests van ser molt populars en els 90. I encara que amb l’aparició dels pantalons que deixaven a la vista el tanga van perdre força, les esmentades marques i moltes d’altres apliquen aquest estil a moltes de les seves peces.

Parfois té una nova bossa shopper que recupera una moda dels 90

Ara ha estat Parfois la que ha recuperat una moda dels 90. Encara que en aquest cas no es tracta de juna peça de roba, sinó d’un complement.

Qui no recorda aquell detall que consistia en un cordó de colors cridaners que s’emportava en bosses i motxilles? Ens referim a aquella corda que solia lluir colors cridaners i fluorescents, i que en ocasions fins i tot acabava en una bola elaborada amb el mateix material. Segur que te’n passa més d’una pel cap. I si no, ho recordaràs quan vegis la nova bossa de Parfois.

Aquesta bossa de Parfois costa 25,99 euros

La cadena de moda ‘low cost‘ portuguesa té a la venda una bossa shopper de niló de color negre que afegeix un cordó en color verd fluorescent amb nota de color.

Bossa shopper de Parfois

Aquesta bossa, al marge de pel cordó, es caracteritza també pel tancament amb imam, la doble nansa de mà i les butxaques interior i exterior que també es tanquen amb cremallera. I el cordó és extraïble.

Les dimensions d’aquesta bossa són de 43 cm de llarg, 35 cm d’ample i 16 de fons. I el seu preu és de 25,99 euros, cordó inclòs.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *