Parfois crea un ‘Apple Watch retro’ per a totes les butxaques

Els rellotges han evolucionat molt en els últims anys. I no ens referim a l’evolució des dels rellotges de sorra o els de sol. Parlem del moment en què la digitalització va irrompre en les nostres vides.

Llavors els rellotges d’agulla es van transformar per donar pas als rellotges digitals. I d’ells s’ha passat als smartwach.

Parfois llança un ‘Apple Watch retro’ de baix cost

No obstant això, les modes sempre tornen. De fet, entre els widgets que ofereixen els dispositius mòbils, no falten els que mostren l’hora com si fos un rellotge tradicional d’esfera. I atenció a un dels últims llançaments de Parfois.

La firma portuguesa de moda ‘low cost’ sol oferir al seu catàleg, al marge de peces de roba, infinitat de complements com a bijuteria, bosses, motxilles o sabates, entre d’altres. Una llista a què acaba d’afegir una nova adquisició.

Parfois acaba de llançar un rellotge que combina el millor de diverses èpoques, donant com a resultat una espècie de ‘Apple Watch retro’. Aquest rellotge pren la forma d’esfera dels rellotges d’agulla i una pantalla digital en la qual mostra l’hora com els rellotges digitals dels 90.

Rellotge digital de Parfois amb corretja d’acer

El rellotge de Parfois només costa 32,99 euros

En aquest sentit, Apple també ha pres per als seus Apple Watch el disseny dels rellotges d’antany per combinar-lo amb l’última tecnologia per crear el que és un dels dispositius tecnològics de masses més avançats. I encara que el rellotge de Parfois no compta amb tota la tecnologia dels Apple Watch, també és cert que et costarà molt menys sense haver de renunciar al seu disseny. El seu preu és de 32,99 euros.

Aquest rellotge de Parfois està disponible amb dues corretges, una negra i una altra orada. Ambdues són d’acer. I mesuren 18,5 cm de llarg x 1,4 cm d’ample. Mentre que el diàmetre de l’esfera és de 3,1 cm.

Rellotge digital de Parfois amb corretja d’acer

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *