Parella oberta? Antonio David Flores calla, però una amiga d’Olga Moreno ho explica tot

Fa un mes que vam conèixer que Antonio David Flores i Olga Moreno prenien camins separats. El matrimoni prenia aquesta decisió després dels últims esdeveniments. El documental de Rocío Carrasco i les suposades infidelitats que ‘Sálvame’ li va atribuir al malagueny haurien desgastat l’amor. No obstant això, encara viuen junts i mantenen una bona relació. Almenys a primera vista. Els protagonistes d’aquesta història guarden absolut silenci, encara que Rocío Flores parla d’una possible reconciliació. Veritat o mentida?

Olga Moreno s’ha deixat veure un parell de dies per Madrid per reunir-se amb alguns dels seus amics de ‘Supervivientes’, com Marta López o Alejandro Albalá. Aquests han compartit moltes confidències i la col·laboradora de ‘Ya es mediodía’ ha donat algunes pistes sobre l’estat de l’empresària en el programa.

Olga Moreno en ‘Supervivents’ / TELEZINCO

Marta López revela algun detall de la seva cita amb Olga Moreno

Marta López confirma que Olga Moreno ha rebut moltes ofertes per asseure’s en un plató o concedir una entrevista en una revista, tanmateix les ha renunciat totes. “Seguirà amb la seva vida igual. A la seva botiga i amb la seva família. Crec que no tornarà a televisió”, va compartir.

“Jo l’he trobat molt bé, tranquil·la; una mica més flaca però molt maca. Jo l’he vist bé. No l’he vist amb por, ni angoixa ni preocupada”, ha afirmat. Ha assegurat que aviat es tornaran a trobar. “Tenim plans, hem quedat a veure’ns la propera setmana o l’altra i sortir per donar suport a un company de ‘Superviventes que obrirà un local’, va comptar.

Olga Moreno menja amb Marta López / XARXES

Afirma que per descomptat van parlar d’Antonio David Flores, però en cap moment no trairà la seva amiga. Això es queda en la conversa d’ambdues. Respecto si hi haurà una reconciliació entre ambdós, Marta López opina que no “no ho sé, però Olga parla amb moltíssim amor i respecte d’Antonio David”. “No sé si deixaran de conviure o no, però la meva percepció és que Olga estima David. Li ha estimat sempre i li respecta moltíssim”, ha afegit.

Olga Moreno necessitava obrir-se amb els seus millors amics, per això va viatjar fins a Madrid per desconnectar. No obstant això, quan vas tranquil·la se la va veure va ser en la seva escapada a Sevilla, el seu lloc de naixement, on va ser amb les seves germanes. Se sent molt a gust i tranquil·la en família i es va oblidar de tots els problemes que té actualment. Necessita una mica de pau per veure la situació d’una altra manera. Sembla que la dissenyadora i l’exguàrdia civil podrien tenir una relació oberta. La idea és viure separats, però mantenir el contacte. Cadascú pren el seu espai per veure si poden tornar a entendre’s i necessitar-se.

Olga Moreno en la seva botiga / XARXES

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *