Categories
ELNACIONAL.CAT

Paolo Vasile no ho va voler en Telecinco i ara és l’estrella d’Antena 3 que enfonsa l’audiència de Mediaset

Antena 3 ha guanyat per segona vegada el lideratge mensual. Una cosa que fastigueja molt Paolo Vasile, ja que feia 32 mesos que la seva cadena principal liderava sobre la resta amb més d’un punt respecte al seu rival directe. Tanmateix, les audiències en caiguda lliure de programes com ‘Sálvame’ o els realities de la cadena han fet disminuir la mitjana. Programes d’entreteniment com ‘Pasapalabra’ ha aconseguit desbancar ‘Sálvame’. Aquest acumula tots els dies més d’un 20% de quota de pantalla i una mitjana de 2 milions d’espectadors. Tampoc no li ha anat res malament en la tarda amb la telenovel·la turca ‘Terra amarga’, que aconsegueix vèncer en nombroses ocasions el programa de Jorge Javier Vázquez.

Paolo Vasile

I en l’acces prime time sens dubte no té rival. Antena 3 és sempre líder amb Pablo Motos i ‘El Hormiguero’. Una cosa que fastigueja Paolo Vasile, ja que el programa de les formigues va pertànyer en les seves primeres temporades a Cuatro, ara propietat de Mediaset. De fet, quan Cuatro va ser absorbida pel grup de comunicació, Pablo Motos va abandonar en no arribar a un acord amb l’italià. Així també aleshores ‘Tonterías las justas’, un altre programa d’entreteniment de la mateixa productora que va aconseguir desbancar i cancel·lar ‘Sé lo que hicisteis’ en la Sexta.

Paolo Vasile respon a la marxa de Pablo Motos de Mediaset

Paolo Vasile va parlar en el seu moment d’ambdós programes. Segons el responsable de Telecinco, “Antena 3 ha fet l’Operació Arguiñano 2, i que els casos dels dos programes són diferents”. Exactament, Antena 3 també es va quedar Karlos Arguiñano i no li pot anar millor.

Pablo Motos

Vasile hauria volgut que Motos “seguís, però la seva proposta va ser indecent. Hem esperat un temps perquè se n’adonés perquè és perfecte per a Cuatro. Amb el resultat d’audiència baixant, no podíem donar-li el que demanava, i en un dinar ens va dir que se n’anava a Antena 3. Espero que li hagin donat aquests diners perquè ho mereix, però el que demanava era una quantitat indecent”.

Sobre Florentino Fernández i el seu programa Ximpleries les justes, Vasile afirma que viu “una síndrome de creure’s el rei del món sense ser-ho. És un programa que sembla que va bé però no. El convidem a Telecinco i vam entendre la dificultat que tenen i vam estar disposats a finançar canvis. Ho hem intentat durant molt temps, però no va entendre que havia de millorar”.

Pablo Motos va respondre en aquell moment a Vasile desmentint les seves acusacions. “El que ha explicat no és cert. Si va dir això té mala memòria. Mai no vaig parlar de diners amb cap altra cadena. Els vaig dir que teníem una oferta en un altre lloc, que era molt temptadora i desitjable,” ha assegurat Pablo Motos en una entrevista a ‘El Periódico de Catalunya’.

Tanmateix, el també propietari de 7 i acció, productora del format, ha relatat a l’esmentat diari que “no volia començar converses perquè allò no es convertís en una subhasta”. “Li vaig deixar clar que havia pres ja la decisió de marxar”, ha conclòs Pablo Motos.

El que està clar és que Pablo Motos ha sortit guanyant amb aquest canvi. El seu espai és gairebé tots els dies el més vist de la televisió. I Telecinco mai no ha aconseguit un acces amb què fer-li front.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *