OFICIAL: Jesús Velasco, nou entrenador del Barça de futbol sala

Jesús Velasco és oficialment el nou entrenador del Barça de futbol. El tècnic de Toledo, de 54 anys, arriba prodecent de l’ACCS francès i signa amb el FC Barcelona per a les dues properes temporades, o sigui, fins al 30 de juny del 2023. Velasco tindrà Sergi Altisent, fins ara entrenador de la base, com a segon entrenador.

Experiència a Espanya, Itàlia i França

Velasco agafa el relleu a la banqueta blaugrana d’Andreu Plaza. El de Toledo és un tècnic amb molta experiència, tant al fubtol sala italià, com a l’espanyol i també al francès. És llicenciat en INEF i va debutar com a tècnic al Talavera el 1996. Després va marxar a Itàlia, on va dirigir el Torino, el Prato i el Lupense. En aquesta etapa italiana va guanyar sis Scudettos i quatre Copes.

El 2009 va tornar cap a Espanya i fins al 2012 va liderar el Caja Segovia. Aquí va coincidir amb Sergio Lozano i Esquerdinha, dos jugadors amb els quals es retrobarà al Barça.

Cinc vegades el millor entrenador del món

Això li va servir per ferel salt al Movistar Inter, on va estar del 2012 al 2019. A l’equip madrileny va guanyar 14 títols, entre els quals destaquen dues Champions, cinc Lligues consecutives, tres Copes d’Espanya, una Copa del Rei i tres Supercopes. També va guanyar cinc vegades de manera consecutiva el premi al millor entrenador del món dirigint el Movistar Inter.

La temporada 2020-21 va fitxar per l’ACCS francès, club del qual arriba al Barça. A França Velasco ha guanyat la Lliga i va classificar l’equip per als vuitens de final de la Champions, on el Barça el va eliminar.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *