Categories
E-NOTICIES.COM

Odi indepe contra Joan Tardà

L’exdiputat d’ERC, Joan Tardà, ha rebut tota mena d’insults, i fins i tot amenaces subtils, per part d’independentistes després de retreure a una persona que l’insultava que “ets tan valent que has d’amagar-te en l’anonimat. Mai no m’he arronsat davant dels fatxes, vinguin d’on vinguin”.

Ets tan valent que has d’amagar-te en l’anonimat. Mai no m’he arronsat davant dels fatxes, vinguin d’on vinguin.

— Joan Tardà i Coma (@JoanTarda) September 14, 2021

“Et mereixes ser jutjat per alta traïció  i com es fa en aquests casos, condemnat a mort. Tard o d’hora t’arribarà la teva, d’hora”; “ets un merda”; “rata”; “La traïció a Catalunya i la delació de catalans no us sortirà de franc. Us haureu fet rics del cagar, però haureu de viure tancats en el vostre entorn endogàmic”.

Del què t’arronses és de la Catalunya lliure, per això ets un traïdor. Et mereixes ser jutjat per alta traïció I com es fa en aquests casos, condemnat a mort. Tard o d’hora t’arribarà la teva, d’hora.

— Octubre33 (@Octubre331) September 14, 2021

“Deixa l’alcohol, vividor espanyol”; “quin tros de merda de persona ets!”; “Menja’m els ous per darrere”; “tu tenies escorta fins i tot quan anaves de putes”; “La propera mani haureu de marxar en globus perquè no hi haurà prou goril·les per protegir-vos”.

“Escuats van sortir els teus amics a la Diada i a tu perquè no et vam veure, que si no, haguessis sortit en globus”; “fill de puta”; “Amb les ganes que et tenim, que no hagin sortit imatges teves durant la manifestació, vol dir que una miqueta si que et vas amagar, punyetero”.

“Ets una merda de persona i molt mal parit, fots tant angunia que si un dia te veig pel carrer et diré a la cara i ben alt fill de la gran puta!”; “desgraciat de merda”; “subnormal”; “Si fos per tú, puto malparit de merda, ens ficaries a tots a la presó”.

 

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *