Categories
beteve.cat

Obre l’espai femení a La Masia

La Masia inaugura oficialment un espai per a residents. Per primera vegada i després de més de 40 anys d’història, l’emblemàtica escola de formació blaugrana admetrà noies per preparar-les en les categories inferiors del club. És una mostra més de l‘aposta del Barça pel futbol femení, que a partir d’ara tindrà l’espai ideal posar les bases de futur.

Nou jugadores en dinàmica del Barça B

Fins a nou jugadores en dinàmica del FC Barcelona B van entrar a principis del mes d’agost en aquest espai de La Masia i van convertir-se en les primeres residents a fer-ho.

Es tracta de nou noies que compaginen el futbol amb els estudis mentre viuen al Centre Formació Oriol Tort. Són Alba Caño, Berta Doltrafill, Clàudia Riumalló, Judit Pujols, Laura Coronado, Lucía Corrales, Martina Fernández, Ona Baradad i Meritxell Font, que seran recordades per ser les capdavanteres de La Masia femenina. 

Un pas més per a la igualtat

La integració de les noies a La Masia els permetrà compaginar molt millor i amb millors serveis la carrera dual esportiva i acadèmica. De fet, la nova infraestructura incideix sobretot en dos aspectes clau: la captació de les joves jugadores i el posterior servei de formació i manutenció. En el seu dia a dia, les noies esmorzaran, dinaran, soparan i dormiran a La Masia, a la tercera planta de l’edifici, que s’ha rehabilitat per acollir els dormitoris. A La Masia també estudiaran batxillerat en classes mixtes a les tardes. Al matí, l’activitat s’ubicarà en els camps situats al costat del Centre de Formació Oriol Tort, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, que és quan s’entrena el Barça B.

𝐋𝐄𝐒 𝐏𝐈𝐎𝐍𝐄𝐑𝐄𝐒 𝐃𝐄 𝐋𝐀 𝐌𝐀𝐒𝐈𝐀 𝐅𝐄𝐌𝐄𝐍𝐈𝐍𝐀

Per primer cop a la història, La Masia acull a esportistes del @FCBfemeni.

Aquest dimarts tindrà lloc la inauguració oficial! #MésQueGènere #MésQueUnClub pic.twitter.com/4WDUH1L3aW

— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) September 6, 2021

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: