Categories
ELNACIONAL.CAT

Novetat prèmium a Mercadona, bronzeja el teu cos en un minut

Mercadona sap molt bé que les seves marques blanques són la seva millor arma per continuar creixent a Espanya.

És per això que, ja sigui Hacendado, amb els seus productes d’alimentació, Bosque Verde, amb els seus productes de neteja o Deliplus, amb els seus productes d’higiene i cura personal, la cadena valenciana no està fent cap altra cosa des de fa anys que potenciar-les.

En aquest sentit, el catàleg de productes d’aquestes tres marques blanques de Mercadona no para de créixer, adaptant-se, això sí, a les necessitats dels seus clients en les diferents èpoques de l’any.

I ara que ja estem en ple estiu, els productes relacionats amb ell sol i la platja o piscina són els que tenen més protagonisme precisament a Deliplus. Un d’ells, de fet, pot presumir de ser un producte ‘prèmium’ que ajuda a millorar el bronzejat.

El gel bronzejador amb efecte immediat de Mercadona

No és cap altre que el Gel corporal efecte bronzejat immediat Solcare. Un gel que en tot just 1 minut, el que es tarda a aplicar-ho, ajuda a millorar el bronzejat de forma immediata.

En aquest sentit, a l’envàs del producte podem veure precisament quins són les seves característiques i, sobretot, els seus beneficis: “les seves partícules de color encapsulades es fonen amb la pell del teu cos il·luminant-la i aportant-li un bronzejat instantani molt natural que s’adapta a la tonalitat de la teva pell”.

D’altra banda, aquest gel “conté vitamina i que combat els radicals lliures i actius hidratants que cuiden la pell”. Un producte ‘prèmium’ que, això sí, té un preu de tan sols 7.50 euros l’envàs de 750 mil·lilitres.

Amb ell, evidentment, el nostre bronzejat millorarà de forma immediata i a un preu que, com sol ser habitual en tots i cada un dels productes de Mercadona, en aquest cas de Deliplus és més que atractiu.

Imatge principal de Mercadona

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *