Nova jornada d’alta afluència de visitants als eixos comercials

El pont de la Segona Pasqua està complint les expectatives. Novament, la xifra de visitants i turistes que ha arribat al país és important i això permet tornar a veure una molt bona afluència de gent als principals eixos comercials, escenes que, per culpa de la Covid-19, no es van poder veure durant l’hivern. També al Pas de la Casa s’ha viscut un ambient animat amb clients provinents de França.

Un cap de setmana més, es comprova que hi ha ganes de venir a Andorra. Especialment per part dels catalans. Al matí, novament s’han repetit cues d’entrada igual que ja va succeir al llarg de la tarda de divendres. I això s’ha traduït, lògicament, en una important presència de visitants als principals eixos comercials, especialment a les avingudes Meritxell i Carlemany. També, al Pas de la Casa.

Des de mig matí, l’afluència de gent s’ha notat de forma clar, tant a botigues com a locals de restauració. Moltes terrasses han estat ocupades durant bona part de la jornada. Des dels comerços i els establiments es torna a fer una valoració positiva de la recuperació d’una activitat que feia mesos que estava sota mínims.

WhatsApp Image 2021 05 22 at 13.37.37

La satisfacció també arriba als hotels que es troben oberts. El ritme de reserves era força interessant ja durant la setmana i s’espera que, novament, es pugui parlar de xifres d’ocupació positives. Es confia, de fet, que un cop més se superin les dades del darrer cap de setmana, que van situar-se, segons la Unió Hotelera, en un 62%. A més, en aquest cas, el fet que dilluns sigui festiu, segona Pasqua, els permet guanyar una tercera nit d’alta activitat.  

S’espera, doncs, que les escenes d’alta afluència als eixos comercials i altres zones del país es repeteixin el diumenge. Queda clar que, a poc a poc, es va recuperant l’activitat, fet que fa concebre esperances de viure un bon estiu, que significaria tot un bàlsam per a un sector turístic que ha estat colpejat amb duresa per la pandèmia.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *