Categories
beteve.cat

Notes de tall 2021: cerca el teu grau i universitat (amb PDF)

Compte enrere per conèixer les notes de tall 2021, unes notes que marquen el futur de més de 31.500 alumnes que es van presentar a la selectivitat aquest juny i que decideixen a quin grau i universitat podran cursar els seus estudis a partir del setembre.

La Secretaria d’Universitats publicarà les notes de tall 2021 en PDF aquest dimecres 14 de juliol, un dia després del que estava previst inicialment al calendari de les PAU i el procés d’accés a la universitat.

A partir de les 11 h, el Consell Interuniversitari de Catalunya presentarà els resultats de la preinscripció per al curs 2021-2022 i valorarà els resultats definitius dels estudiants que han fet les proves d’accés a la universitat (PAU) al juny.

Tan bon punt es faci públic el PDF el podràs consultar en aquesta mateixa pàgina.

Primera assignació per a l’accés a la universitat

Els estudiants poden consultar ja la primera assignació de places per a l’accés a la universitat el curs 2021-22 (a través d’aquest web) i acceptar la plaça aconseguida amb la nota de tall i el centre universitari o bé esperar la segona assignació, si es vol intentar aconseguir una altra plaça o centre escollit en primeres preferències.

Podràs consultar en aquesta pàgina totes les notes de tall 2021-22. Pots introduir el grau universitari o el centre per saber la nota que t’interessa o si ho prefereixes també t’oferirem el llistat complet en PDF.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *