Categories
ELNACIONAL.CAT

Moschino avisa del retorn de les botes mosqueteres: novetat a Zalando

Alejandro Dumas amb Los tres mosqueters va influir, en gran manera, sobre el futur de la moda. Estaria al corrent de la transcendència que tindria el calçat dels seus personatges? El cert és que aquesta història va popularitzar el calçat i fins al dia d’avui resulta una aposta segura. En l’actualitat, Moschino avisa de la tornada de les botes mosqueteres. Mira el millor de tots els models a Zalando.

Les expertes en moda comencen a apreciar les col·leccions emergents amb ull astut i s’alegren de veure tornar una tendència. Ja que els permet reutilitzar peces que ja estaven en el seu closet. I què s’ha destacat en passarel·la últimament? Les botes mosqueteres. Unes glamuroses peces d’art que fan lluir qualsevol com una diva. Així doncs, on pots aconseguir un exemplar nou i al·lucinant? Zalando té un model Moschino que és realment salvatge.

Botes mosqueteres

Les botes mosqueteres amb estampat animal a Zalando que se n’aniran ràpid

Les botes mosqueteres d’estampat de lleopard que té Zalando són d’un altre món. Estan confeccionades en licra, amb taló d’agulla, punta afilada i sola de cuir. No tenen tancament, de manera que cal lliscar-les al llarg de la cama i s’adapten a la figura. Tal com els models tradicionals, tenen la canya molt alta, probablement superin l’altura del genoll. Tot i així, el que més atrapa la mirada és el seu aspecte fidel de lleopard, pintat amb molta delicadesa. És possible que siguin les botes més atractives de tota la temporada, perquè demanden el protagonisme de qualsevol look i els seus acabats estan cuidats al detall.

Si t’interessa, pots fer la teva compra per 695 euros. Veuràs que li saques el màxim partit, perquè l’animal print sempre torna. Ja que és elegant i funcional. Si ets una persona conservadora, et generarà dubtes si has de comprar una cosa tan vistosa com aquestes botes. Però no tinguis por, serà tot un èxit si aferres a conjunts sobris. Colors com el negre, el marró xocolata i altres de l’estil tardoral. Sal de la teva zona de confort!

Moschino avisa de la tornada de les botes mosqueteres i que alegria que és així.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *