Categories
ELNACIONAL.CAT

Montero porta a Fiscalia el tiktoker que abusa sexualment de les seves parelles

La ministra d’Igualtat del govern espanyol, Irene Montero, ha anunciat via Twitter que posarà en coneixement a la Fiscalia les pràctiques sexuals que el Tiktoker Naim Darrechi va reconèixer durant una entrevista. El Tikoker va assegurar que a ell no li agradava usar condó i que enganyava a les dones al·legant esterilitat. Montero ha dit que les accions que reconeix Darrechi constitueix un delicte que la Llei #NomésSíésSí recull.

Ejacula sense permís i les enganya

Naim Darrechi, el tiktoker amb més seguidors de tota Espanya, va assegurar en una entrevista amb el youtuber Mostopapi que no usava condó a les seves relacions sexuals perquè li “costa molt” i va confessar que enganya a les seves parelles sexuals assegurant que era estèril per deslliurar-se del preservatiu, reconeixent ejaculacions dins de les dones sense el seu permís. 

“És estrany que no hagi deixat embarassat a cap així en tres anys, així que començaré a ejacular dins sempre. I mai ha passat res, i estic començant a pensar que tinc un problema”, explicava Darrechi. Davant aquestes paraules l’entrevistador va preguntar-li per la reacció de les seves parelles i si estaven d’acord amb la pràctica. Darrechi impassiblement va respondre: “Jo els hi dic que sóc estèril. Tranquil·la que m’he operat per no tenir fills”. No van trigar les xarxes socials a inundar-se de crítiques contra les pràctiques abusives del tiktoker i la passivitat de l’entrevistador Mostopapi.

????? pic.twitter.com/bEHfa4c3O5

— Fake norwegian (@llop_98) July 11, 2021

Montero ho durà a Fiscalia

La ministra d’Igualtat davant d’aquest escàndol ha tuitat que durà a la Fiscalia el tiktoker Naim Darrechi per “treure’s el preservatiu o ejacular dins sense consentiment”. Montero ha prosseguit explicant la importància de seguir educant i formant a la població en el consentiment sexual: “Presumir davant de 26 mil seguidors d’alguna cosa així reflecteix la urgència de posar el consentiment en el centre”.

Finalment ha apuntat que la Llei Només Sí és Sí “ho reconeixerà com a agressió”.

Un tiktoker amb historial

Aquest tiktoker que es vanta d’abusar de les seves parelles sexuals ja ha estat envoltat de polèmica algun altre cop. El passat maig va publicar un vídeo fent campanya contra l’avortament, on mostrava la seva oposició a l’avortament i a la violació. “El nadó no té la culpa de res”, deia.

“Jo puc entrar a la teva casa, posar el gas i treure’t la vida sense que patissis. A mi em cauran trenta anys per assassinat i algú que avorta que se suposa que és el mateix fet, no només és gratis sinó que ho paguem dels nostres impostos“, exclamava.

Imatge principal: El tiktoker Naim Darrechi. 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *