Modificada la circulació pel centre de Santa Coloma

A partir d’avui, dia 25, i fins el dissabte vinent, 29 de maig, s’ha modificat la circulació pel centre de Santa Coloma. A causa de les obres a l’avinguda Enclar, que ara s’iniciaran al subsòl, s’ha canviat el camí per a tots aquells vehicles que es dirigeixin cap a Sant Julià de Lòria.

Mobilitat ha recordat que, tots aquells vehicles que es dirigeixin des del centre de Santa Coloma fins a Sant Julià, ho podran fer únicament per la CG1. Per fer-ho possible, s’ha habilitat un gir a l’esquerra, regulat per un semàfor, que obligarà  a incorporar-se al carrer Prat Salit, fins a arribar a la rotonda del restaurant Viena.

S’ha escollit aquesta setmana per fer aquesta modificació en la circulació aprofitant la setmana de vacances escolars, que redueixen el tràfic per la zona on se situen els treballs. Les obres d’embelliment d’aquest tram de l’avinguda està previst que estiguin enllestides a finals de juliol. Amb aquesta actuació al subsòl s’actualitzaran i se substituiran les canonades de la xarxa d’aigua potable i el clavegueram.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *