Missatge optimista de Piqué després del PSG-Barça: “Competirem fins el final”

No ha estat possible. El Barça ha vist com la gesta s’esfumava després d’una gran primera meitat en la qual ha disposat de diverses ocasions clares com per haver remuntat. Els de Ronald Koeman han tret l’orgull, però no han pogut remuntar contra el PSG en el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions (1-1), però l’efectivitat ha tornat a fallar.

Tot podria haver canviat si Leo Messi hagués marcat el penal decisiu abans del descans, poc després de marcar un golàs des de fora l’àrea que havia posat l’empat al marcador. Dues rematades al travesser, diverses aturades de Keylor Navas i el penal errat per Messi han impedit remuntar l’1-4 del Camp Nou. Els culers diuen adeu als vuitens 14 anys després, des de 2007, quan van quedar eliminats davant el Liverpool de Rafa Benítez.

tweet pique barcelona psg champions twitter

Piulada de Gerard Piqué poc després de la finalització del matx / @3gerardpique

mascherano barcelona psg champions

Piqué es mostra orgullós dels seus companys

Piqué no ha pogut estar avui al Parc dels Prínceps en el dia que ha suposat l’eliminació del conjunt blaugrana als vuitens de la Champions. El central català, lesionat​ per un esquinç, ha hagut de veure el partit des de casa i després del xiulet final no ha dubtat a l’hora de publicar una piulada enaltint la feina feta pels seus companys.

tweet barcelona psg champions

La piulada del Barça en resposta a la de Piqué / @FCBarcelona_cat

“Tros de partit. Mèrit enorme després del resultat del partit d’anada. Orgullós dels meus”, ha escrit un Piqué satisfet amb la imatge demostrada pels seus companys. “Queda molta temporada i competirem fins al final. Cap ben alt i a seguir!”, ha conclós el central blaugrana, que ha rebut la resposta del compte oficial del club: “Tots units fem força”.

tuit sergiroberto

Piulada de Sergi Roberto una vegada finalitzat el partit / @SergiRoberto10

tuitbarça psg

Sergi Roberto també, orgullós i optimista

I de la mateixa que Piqué, Sergi Roberto i inclús Cesc Fàbregas també han volgut reconèixer el partit que han realitzat els blaugrana, el qual han dominat de principi a fi, destacant sobretot la primera meitat. Els de Koeman han merescut més premi, però el partit d’anada, on van caure per 1-4, va ser massa determinant.

Una vegada més, i ja en van sis de consecutives, el Barça es queda fora de la Champions: el 2016 davant l’Atlètic (quarts), el 2017 davant la Juve (quarts), el 2018 contra la Roma (quarts), el 2019 contra el Liverpool (semifinals), l’any passat a Lisboa davant el Bayern (quarts) i enguany a vuitens de final davant el PSG. Malgrat que la imatge no ha estat tan desastrosa com les altres vegades, el Barça ha tornat a patir un altre déjà-vu europeu.

Imatge principal: Gerard Piqué durant el partit d’anada al Camp Nou / FC Barcelona

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *