Millo denunciat per delicte d’odi per una piulada contra l’independentisme

L’exdiputat del Parlament i actual secretari general d’Acció Exterior d’Andalusia, Enric Millo ha estat denunciat per delicte d’odi davant els Mossos d’Esquadra per una piulada, en que comparava l’independentisme amb una secta. “Això no té una solució política, requereix un intens exercici de desprogramació de la secta”, va escriure en resposta al líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, que assegurava que “són molts els separatistes que accepten la decadència de Catalunya si és el preu que s’ha de pagar per la independència”.

Els denunciants, que han acudit als Mossos d’Esquadra, argumenten que les expressions d’Enric Millo poden comportar “delictes d’injúries, calúmnies, contra l’honor, de xenofòbia i d’odi contra una determinada opció política”.

Paral·lament, davant l’augment d’aquest tipus d’infracció els cos de Mosssos d’Esquadra va crear a principis d’enguany la unitat específica per investigar els delictes d’odi i discriminacions. Segons Joan Carles Molinero, comisari i portaveu dels Mossos d’Esquadra, aquesta unitat funcionarà a ple rendiment a mitjans de setembre.

Aquesta és la piulada que ha generat la denúncia és del passat 4 d’agost i era en resposta a una altra piulada del l líder actual del PP català Alejandro Fernández.

 

Esto no tiene una solución política , requiere un intenso ejercicio de desprogramación de secta. https://t.co/1VmUaEqYFg

— J. Enric Millo Rocher (@EnricMillo) August 4, 2021

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *